Oltu taşından ‘Rabia’ yaptı

ERZURUM 17.02.2018 - 07:27, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Oltu taşından ‘Rabia’ yaptı

Erzurum'da Oltu taşı imalatçısı, Oltu taşına işlediği ‘Rabia’ figürünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etmek istiyor.
Erzurumsonhaber / Erzurum - 15 yıldır baba mesleğini sürdüren Oltu taşı imalatçısı Eyüp Coşkun, 15 yıl önce tek parça halinde çıkarılan Oltu taşına, 4 günlük bir çalışmayla ‘Rabia’ figürü yaptı. Ülkenin geçirmiş olduğu zor günlerde birlik ve beraberliği simgelemesi için ‘Rabia’ işareti yaptığını söyleyen Coşkun, "İnşallah Cumhurbaşkanımız da bunu çok beğenir. Ülkemizin birlik ve beraberliğine armağan olsun" dedi. Esnaf arkadaşları ve vatandaşların da yapılan ‘Rabia’ figürünü çok beğendiklerini dile getiren Eyüp Coşkun, böyle bir çalışmaya imza attığı için mutlu olduğunu ifade etti.
Erzurum'da Oltu taşı imalatçısı, Oltu taşına işlediği ‘Rabia’ figürünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etmek istiyor.

Erzurumsonhaber / Erzurum - 15 yıldır baba mesleğini sürdüren Oltu taşı imalatçısı Eyüp Coşkun, 15 yıl önce tek parça halinde çıkarılan Oltu taşına, 4 günlük bir çalışmayla ‘Rabia’ figürü yaptı. Ülkenin geçirmiş olduğu zor günlerde birlik ve beraberliği simgelemesi için ‘Rabia’ işareti yaptığını söyleyen Coşkun, "İnşallah Cumhurbaşkanımız da bunu çok beğenir. Ülkemizin birlik ve beraberliğine armağan olsun" dedi.


Esnaf arkadaşları ve vatandaşların da yapılan ‘Rabia’ figürünü çok beğendiklerini dile getiren Eyüp Coşkun, böyle bir çalışmaya imza attığı için mutlu olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.