Oltu ve Şenkaya'yı Yasa Boğan Ölüm

İLÇELER 04.08.2018 - 10:23, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Oltu ve Şenkaya'yı Yasa Boğan Ölüm

Ziraat Bankası Oltu Şube Müdürü Işık Onur Özdoğan (40), geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Özdoğan'ın ölümü Oltu ve Şenkaya'yı yasa boğdu.
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Özdoğan, dün gece saat 22.30 sularında34 NN 4089 plakalı  otomobil ile takla atarak hayatını kaybetti. Oltu’dan Şenkayaya giderken Bardız Kavşağındaki virajı alamayarak takla atan Müdür Ozdoğan kaza yerinde hayatını kaybetti. Yapılan otopsinin ardından  morga kaldırlan Özdoğan'ın cenazesi Şenakaya'ya götürüldü. Bugün ikindi namazında Şenkaya merkez camisinde kılınan cenaze namazının ardından yüzlerce sevenlerinin dualarıyıla ilçe mezarlığında toprağa verildi. Evli iki çocuk babası olan Müdür Özdoğan önümüzdeki hafta sonu Bilgin ve Engin Özdoğana sünnet düğünü hazırlığı yaptığı öğrenildi.    Bölge halkının çok sevdiği Şube Müdürü Işık Onur Özdoğan'ınvölüm haberin duyulmasının ardından Oltu ve Şenkaya'da adeta yas tutuldu.    Cenaze namazına Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Ziraat Bankası Erzurum Bölge Müdürü Eroğlu Er ve çevre ilçelerdeki şube müdürleri ile çok sayıda cemaat katıldı. 
Ziraat Bankası Oltu Şube Müdürü Işık Onur Özdoğan (40), geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Özdoğan'ın ölümü Oltu ve Şenkaya'yı yasa boğdu.

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Özdoğan, dün gece saat 22.30 sularında34 NN 4089 plakalı  otomobil ile takla atarak hayatını kaybetti. Oltu’dan Şenkayaya giderken Bardız Kavşağındaki virajı alamayarak takla atan Müdür Ozdoğan kaza yerinde hayatını kaybetti. Yapılan otopsinin ardından  morga kaldırlan Özdoğan'ın cenazesi Şenakaya'ya götürüldü. Bugün ikindi namazında Şenkaya merkez camisinde kılınan cenaze namazının ardından yüzlerce sevenlerinin dualarıyıla ilçe mezarlığında toprağa verildi. Evli iki çocuk babası olan Müdür Özdoğan önümüzdeki hafta sonu Bilgin ve Engin Özdoğana sünnet düğünü hazırlığı yaptığı öğrenildi. 


  Bölge halkının çok sevdiği Şube Müdürü Işık Onur Özdoğan'ınvölüm haberin duyulmasının ardından Oltu ve Şenkaya'da adeta yas tutuldu. 


  Cenaze namazına Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Ziraat Bankası Erzurum Bölge Müdürü Eroğlu Er ve çevre ilçelerdeki şube müdürleri ile çok sayıda cemaat katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.