Olurlu Elvin 40 kiloda Türkiye Şampiyonu

SPOR 28.06.2019 - 23:03, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Olurlu Elvin 40 kiloda Türkiye Şampiyonu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Olurlu Elvin Öztürk Erzincan’da yapılan Muaythai Türkiye Şampiyonası yarışmalarında 40 kg da başarı ile temsil ederek Türkiye şampiyonu oldu.  Şampiyon Öztürk başarısının disipli çalışmasına ve hocalarının dediklerine harfiyen uyduğum için başarılı oldum dedi.      12 yaşında olan Elvin Öztürk, “Erzincan’daki şampiyonada hayallimdeki olan milli takım sporcusu ola bilmek için elimden geleni yaparak 40 kiloda Türkiye şampiyonu oldum ve önümüzdeki günlerde Milli takım seçmelerine katılarak iyi bir derece ile Milli takım sporcusu olmanın hayalini kuruyorum” dedi.    13 Temmuz’da Bilecik’te yapılacak olan Milli Takım Seçmelerine Olur Ormanağzı köyünde antrenmanlara devam edecek. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Olurlu Elvin Öztürk Erzincan’da yapılan Muaythai Türkiye Şampiyonası yarışmalarında 40 kg da başarı ile temsil ederek Türkiye şampiyonu oldu.  Şampiyon Öztürk başarısının disipli çalışmasına ve hocalarının dediklerine harfiyen uyduğum için başarılı oldum dedi.   


  12 yaşında olan Elvin Öztürk, “Erzincan’daki şampiyonada hayallimdeki olan milli takım sporcusu ola bilmek için elimden geleni yaparak 40 kiloda Türkiye şampiyonu oldum ve önümüzdeki günlerde Milli takım seçmelerine katılarak iyi bir derece ile Milli takım sporcusu olmanın hayalini kuruyorum” dedi. 


  13 Temmuz’da Bilecik’te yapılacak olan Milli Takım Seçmelerine Olur Ormanağzı köyünde antrenmanlara devam edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.