Ömeroğlu muhtarlarla bir araya geldi

ERZURUM 20.10.2018 - 19:37, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Ömeroğlu muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu’nun her yıl geleneksel olarak Muhtarlar günü için düzenlediği yemek organizasyonu bu yıl üniversite konukevinde gerçekleşti.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Sıcak bir ortamda gerçekleşen yemek organizasyonuna Erzurum’un Palandöken ilçesinde bulunan köy ve mahalle muhtarları yoğun bir ilgi ile katılım gösterdi.    Muhtarlar günü vesilesiyle açıklamalarda bulunan Haktan Ömeroğlu muhtarların yerel yönetimlerin bel kemiği olduğunu belirterek; “Muhtarlık müessesi bizler için, toplumumuz için, demokrasi kültürümüz için son derece önemli bir kurumdur. Mahallelinin, köylünün devlet ve kurumlar ile olan ilişkisinin en önemli kanalı ve yerel yönetim sistemimizin en eski örneğini temsil etmektedir. Bizlerde bu kurumun daha verimli olması ve toplumumuza daha fazla fayda sağlaması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Muhtarlar günü vesilesiyle yapmış olduğumuz bu organizasyonda onların bizler için ne kadar önemli olduklarını bir kez daha htirmek istedik’’ dedi.    Yemek organizasyonuna katılan muhtarlar her yıl kendilerinin hatırlanmasından dolayı AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu’na teşekkürlerini ifade ettiler ve memnuniyetlerini dile getirdiler.    Mahalle ve köylerin sorunlarını dinleyen Ömeroğlu bu sorunların en kısa sürede giderileceğini ifade etti. 
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu’nun her yıl geleneksel olarak Muhtarlar günü için düzenlediği yemek organizasyonu bu yıl üniversite konukevinde gerçekleşti.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Sıcak bir ortamda gerçekleşen yemek organizasyonuna Erzurum’un Palandöken ilçesinde bulunan köy ve mahalle muhtarları yoğun bir ilgi ile katılım gösterdi. 


  Muhtarlar günü vesilesiyle açıklamalarda bulunan Haktan Ömeroğlu muhtarların yerel yönetimlerin bel kemiği olduğunu belirterek; “Muhtarlık müessesi bizler için, toplumumuz için, demokrasi kültürümüz için son derece önemli bir kurumdur.

Mahallelinin, köylünün devlet ve kurumlar ile olan ilişkisinin en önemli kanalı ve yerel yönetim sistemimizin en eski örneğini temsil etmektedir. Bizlerde bu kurumun daha verimli olması ve toplumumuza daha fazla fayda sağlaması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Muhtarlar günü vesilesiyle yapmış olduğumuz bu organizasyonda onların bizler için ne kadar önemli olduklarını bir kez daha htirmek istedik’’ dedi. 


  Yemek organizasyonuna katılan muhtarlar her yıl kendilerinin hatırlanmasından dolayı AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu’na teşekkürlerini ifade ettiler ve memnuniyetlerini dile getirdiler. 


  Mahalle ve köylerin sorunlarını dinleyen Ömeroğlu bu sorunların en kısa sürede giderileceğini ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.