Önümüzdeki Maçlara Bakacağız

SPOR 04.04.2021 - 20:19, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Önümüzdeki Maçlara Bakacağız

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurumspor, lige verilen arada öyle şeyler yaşadı ki, adeta Erzurumspor'lu futbolseverlerin başını döndürdü.   Önce Mesut Bakkal gitti!   Sonra ismi lazım değil bir hoca geldi!   Erzurumspor'un başında sadece beş gün kalan ismi lazım olmayan hoca bin türlü bahaneler bularak Erzurumspor'dan ayrıldı.   Devamında Erzurumspor'un teknik direktörü, Türk futbolunun efsane isimlerinden renkli kişiliği ile bilinen Yılmaz Vural oldu.   Yılmaz Vural ; öyle bir umut dağıttı ki, öyle açıklamalar yaptı ki, Erzurum'da bozulan moraller, yıkılan hayaller yeniden yeşerdi. Yani Yılmaz Vural bir şehri ayağa kaldırdı adeta.   Öyle ki!   Maç gününü iple çekmeyen yoktur herhalde!   Maç öncesi kadrolar açıklandığında, Murat Uçar dışında Yılmaz Vural tam da Erzurumspor'luların istediği gibi bir kadro çıkardı.   Ama hem Yılmaz Vural hem de biz Erzurumspor'lular bir şeyi unutmuştuk, Erzurumspor'lu futbolcuların ruhsuz oluşlarını! Evet bu kadar ruhsuz bir futbolcu topluluğunu hiç kimse hesaba katmadı.   Çok geçmeden yine hevesimiz kursağımızda kaldı.   Ve sonrasında Yılmaz Vural da dakikalar ilerledikçe takıma ayak uydurmaya başladı, yaptığı bütün değişiklikler hatalıydı (  Hem çıkanlar hem de girenler ) Özellikle Gabriel Obertan'ı çıkarıp Osman Çelik'i oyuna alması maçın gittiğinin habercisiydi, 90 dakika Richardo Gomes'e sabretmesi ise takdire şayandı, yani uzun lafın kısası Erzurumspor kendisi için hayati önem taşıyan bir maçı daha kaybetti.   Sadece Jakub Szumski   Sahaya çıkan Erzurumspor ilk 11'inde Jakub Szumski dışında maçı isteyen, ruhunu ortaya koyan başka kimse de yoktu! Eminim maç bittiğinde sadece Jakub Szumski üzülmüştür, diğer futbolcular nerede gezeceğini ne tür kahve içeceğini düşünmeye çoktan başlamıştır bile.   Bir paragraf da maçın hakemine açmak lazım!   Adını yazmak bile sana mükafat olur diye adını yazmıyorum, ama vicdanına söyleyecek yazacak çok şey var, gözünün önünde Emrah Başsan'a yapılan faulde rakip oyuncu sarı kartlı olmasına rağmen ikinci sarı kartı gösterip oyundan atamıyorsun, bütün takdir haklarını rakipten yana kullanıyorsun ve maçın 96. dakikasında buz gibi penaltı'yı VAR denilen saçmalığa gidip iptal ediyorsun, hem de göz göre göre, ne diyeyim ki seni Allah'a havale ediyorum!   Artık hiçbir şey Erzurumspor'un elinde değil!   Erzurumspor maçlarını kazanacak, aynı zamanda rakiplerin puan kaybetmesini bekleyecek, zor ama imkansız değil! Ne demişler çıkmadık candan ümit kesilmez.   Klasik olacak ama!   Artık önümüzdeki maçlara bakacağız...

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurumspor, lige verilen arada öyle şeyler yaşadı ki, adeta Erzurumspor'lu futbolseverlerin başını döndürdü.

 

Önce Mesut Bakkal gitti!

 

Sonra ismi lazım değil bir hoca geldi!

 

Erzurumspor'un başında sadece beş gün kalan ismi lazım olmayan hoca bin türlü bahaneler bularak Erzurumspor'dan ayrıldı.

 

Devamında Erzurumspor'un teknik direktörü, Türk futbolunun efsane isimlerinden renkli kişiliği ile bilinen Yılmaz Vural oldu.

 

Yılmaz Vural ; öyle bir umut dağıttı ki, öyle açıklamalar yaptı ki, Erzurum'da bozulan moraller, yıkılan hayaller yeniden yeşerdi. Yani Yılmaz Vural bir şehri ayağa kaldırdı adeta.

 

Öyle ki!

 

Maç gününü iple çekmeyen yoktur herhalde!

 

Maç öncesi kadrolar açıklandığında, Murat Uçar dışında Yılmaz Vural tam da Erzurumspor'luların istediği gibi bir kadro çıkardı.

 

Ama hem Yılmaz Vural hem de biz Erzurumspor'lular bir şeyi unutmuştuk, Erzurumspor'lu futbolcuların ruhsuz oluşlarını! Evet bu kadar ruhsuz bir futbolcu topluluğunu hiç kimse hesaba katmadı.

 

Çok geçmeden yine hevesimiz kursağımızda kaldı.

 

Ve sonrasında Yılmaz Vural da dakikalar ilerledikçe takıma ayak uydurmaya başladı, yaptığı bütün değişiklikler hatalıydı (  Hem çıkanlar hem de girenler ) Özellikle Gabriel Obertan'ı çıkarıp Osman Çelik'i oyuna alması maçın gittiğinin habercisiydi, 90 dakika Richardo Gomes'e sabretmesi ise takdire şayandı, yani uzun lafın kısası Erzurumspor kendisi için hayati önem taşıyan bir maçı daha kaybetti.

 

Sadece Jakub Szumski

 

Sahaya çıkan Erzurumspor ilk 11'inde Jakub Szumski dışında maçı isteyen, ruhunu ortaya koyan başka kimse de yoktu! Eminim maç bittiğinde sadece Jakub Szumski üzülmüştür, diğer futbolcular nerede gezeceğini ne tür kahve içeceğini düşünmeye çoktan başlamıştır bile.

 

Bir paragraf da maçın hakemine açmak lazım!

 

Adını yazmak bile sana mükafat olur diye adını yazmıyorum, ama vicdanına söyleyecek yazacak çok şey var, gözünün önünde Emrah Başsan'a yapılan faulde rakip oyuncu sarı kartlı olmasına rağmen ikinci sarı kartı gösterip oyundan atamıyorsun, bütün takdir haklarını rakipten yana kullanıyorsun ve maçın 96. dakikasında buz gibi penaltı'yı VAR denilen saçmalığa gidip iptal ediyorsun, hem de göz göre göre, ne diyeyim ki seni Allah'a havale ediyorum!

 

Artık hiçbir şey Erzurumspor'un elinde değil!

 

Erzurumspor maçlarını kazanacak, aynı zamanda rakiplerin puan kaybetmesini bekleyecek, zor ama imkansız değil! Ne demişler çıkmadık candan ümit kesilmez.

 

Klasik olacak ama!

 

Artık önümüzdeki maçlara bakacağız...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.