Operasyondan dönen jandarmayı kurban keserek karşıladılar

İLÇELER 12.07.2020 - 20:35, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Operasyondan dönen jandarmayı kurban keserek karşıladılar

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'un Şenkaya kırsalında teröre yönelik düzenlenen operasyon sonrası ilçeye dönen jandarma, özel harekat ve korucuları vatandaşlar, kurban keserek karşıladı.     3 teröristin Karadeniz bölgesine sızma girişiminde olduğu bilgisini alan güvenlik güçleri tarafından başlatılan operasyonda önceki gün gri kategoride aranan "Hejar" kod adlı Halis Eroğlu silahı ile birlikte etkisiz hale getirilmişti. Bölgede devam eden operasyonlarda bugün 2 terörist de silahları ile birlikte sağ yakalandı. İlçe halkı askerin ve polis özel harekatın bu başarılı operasyondan dönüşünü Akşar Mahallesi'nde bayraklarla sloganlar atarak karşılayıp, kurban kesti.   Operasyondan birliğe dönen askerler, polis özel harekat birlikleri ve korucular komando yemini etti. Yakalanan iki teröristin sorgusu ve bölgede operasyonlar devam ediyor. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'un Şenkaya kırsalında teröre yönelik düzenlenen operasyon sonrası ilçeye dönen jandarma, özel harekat ve korucuları vatandaşlar, kurban keserek karşıladı.  


  3 teröristin Karadeniz bölgesine sızma girişiminde olduğu bilgisini alan güvenlik güçleri tarafından başlatılan operasyonda önceki gün gri kategoride aranan "Hejar" kod adlı Halis Eroğlu silahı ile birlikte etkisiz hale getirilmişti. Bölgede devam eden operasyonlarda bugün 2 terörist de silahları ile birlikte sağ yakalandı. İlçe halkı askerin ve polis özel harekatın bu başarılı operasyondan dönüşünü Akşar Mahallesi'nde bayraklarla sloganlar atarak karşılayıp, kurban kesti.  


Operasyondan birliğe dönen askerler, polis özel harekat birlikleri ve korucular komando yemini etti. Yakalanan iki teröristin sorgusu ve bölgede operasyonlar devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.