Osman Özköylü BB Erzurumspor'da

SPOR 17.09.2019 - 15:00, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Osman Özköylü BB Erzurumspor'da

Erzurumsonhaber / Erzurum -  TFF 1 Ligde mücadele eden BB Erzurumspor Teknik direktör olarak Osman Özköylü ile perensipte anlaştığını duyurdu.   Süperlige çıkmak için güçlü bir kadro kuran BB Erzurumspor lige Muzaffer Bilazer ile başladı. Muzaffer bilazer ile istenen sonuçları alamayan BB Erzurumspor tecrübeli hoca Osman Özköylü ile anlaştı. BB Erzurumspor anlaşmayı sosyal medya hesaplarından paylaştı.  Yapılan görüşmeler sonucu teknik direktör Osman Özköylü ile prensip anlaşmasına varılmıştır. Detaylar ilerleyen süreçte paylaşılacaktır.        

Erzurumsonhaber / Erzurum -  TFF 1 Ligde mücadele eden BB Erzurumspor Teknik direktör olarak Osman Özköylü ile perensipte anlaştığını duyurdu.

 

Süperlige çıkmak için güçlü bir kadro kuran BB Erzurumspor lige Muzaffer Bilazer ile başladı. Muzaffer bilazer ile istenen sonuçları alamayan BB Erzurumspor tecrübeli hoca Osman Özköylü ile anlaştı.

BB Erzurumspor anlaşmayı sosyal medya hesaplarından paylaştı. 

Yapılan görüşmeler sonucu teknik direktör Osman Özköylü ile prensip anlaşmasına varılmıştır. Detaylar ilerleyen süreçte paylaşılacaktır.  

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.