Otomobilden geriye bu kaldı

ASAYİŞ 05.11.2017 - 17:50, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Otomobilden geriye bu kaldı

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Yunuslar köyü yakınlarında aşırı hız sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Erzurum Son Haber / Erzurum - Edinilen bilgiye göre, Kütahya'dan Gediz istikametine gitmekte olan Nahit Çiftçi (33) yönetimindeki plakası belirlenemeyen otomobil, aşırı hız nedeniyle Yunuslar köyü yakınlarında köprü bariyerlerine çarptı. Kazada, araçta yolcu olarak bulunan Ebubekir Sezgin (20) isimli şahıs olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan Ömer Sezgin, (16) Ahmet Sezgin (18) ve araç sürücüsü Nahit Çiftçi ağır yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servisi ekipleri tarafından önce Gediz Devlet Hastanesi'ne ardından da Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanersi-ne kaldırılarak tedavi altına alındı.     Kazada yaşamını yitiren Ebubekir Sezgin’in Gediz’de öğrenci olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 
Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Yunuslar köyü yakınlarında aşırı hız sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Erzurum Son Haber / Erzurum - Edinilen bilgiye göre, Kütahya'dan Gediz istikametine gitmekte olan Nahit Çiftçi (33) yönetimindeki plakası belirlenemeyen otomobil, aşırı hız nedeniyle Yunuslar köyü yakınlarında köprü bariyerlerine çarptı.

Kazada, araçta yolcu olarak bulunan Ebubekir Sezgin (20) isimli şahıs olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan Ömer Sezgin, (16) Ahmet Sezgin (18) ve araç sürücüsü Nahit Çiftçi ağır yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servisi ekipleri tarafından önce Gediz Devlet Hastanesi'ne ardından da Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanersi-ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

Kazada yaşamını yitiren Ebubekir Sezgin’in Gediz’de öğrenci olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.