Palandöken Belediyesi Deplasmanda Fırtına Gibi Esti

SPOR 18.11.2018 - 11:41, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Palandöken Belediyesi Deplasmanda Fırtına Gibi Esti

Birinci Lig’de mücadele eden Palandöken Belediyespor Voleybol Takımı konuk olduğu Sorgun Belediyespor ile oynadığı maçtan 3-0 galip ayrılarak 3 puanı sahibi oldu.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Yozgat Rıza Kayaalp Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk seti başa baş mücadeleye sahne olurken karşılık sayılarla Palandöken Belediye Spor ilk seti 24- 26 kazanmasını bildi.  Palandöken Belediyespor temposunu yükseltti ve art arda kazandığı sayılarla ikinci seti 19-25 alarak durumu 2-0 yaptı.  Üçüncü sete fırtına gibi başlayan Palandöken Belediyespor, üstünlüğünü koruyup seti 18-25 kazanarak maçı 3-0 kazanmasını bildi.  Palandöken Belediyespor Erkek Voleybol Takımı B gurubun da liderliğini koruyarak Efeler ligi için bir engeli daha aştı.
Birinci Lig’de mücadele eden Palandöken Belediyespor Voleybol Takımı konuk olduğu Sorgun Belediyespor ile oynadığı maçtan 3-0 galip ayrılarak 3 puanı sahibi oldu.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Yozgat Rıza Kayaalp Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk seti başa baş mücadeleye sahne olurken karşılık sayılarla Palandöken Belediye Spor ilk seti 24- 26 kazanmasını bildi. 


Palandöken Belediyespor temposunu yükseltti ve art arda kazandığı sayılarla ikinci seti 19-25 alarak durumu 2-0 yaptı. 


Üçüncü sete fırtına gibi başlayan Palandöken Belediyespor, üstünlüğünü koruyup seti 18-25 kazanarak maçı 3-0 kazanmasını bildi. 


Palandöken Belediyespor Erkek Voleybol Takımı B gurubun da liderliğini koruyarak Efeler ligi için bir engeli daha aştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.