Palandöken Belediyesi’nden bir park daha

ERZURUM 23.10.2018 - 14:34, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Palandöken Belediyesi’nden bir park daha

Daha yaşanılabilir ve yeşil bir Palandöken için Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın talimatıyla dört bir yanı park ve bahçelerle donatılan Palandöken yeni bir parka daha kavuştu.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Palandöken Belediyesi tarafından yaptırılan Özel Harekât Polisi Şehit Murat Ellik parkı hizmete açıldı. 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda darbeciler tarafından şehit edilen Özel Harekât Polisi Murat Ellik (25) adının ölümsüzleştirdiklerini söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda hain darbeciler tarafından şehit edilen kahraman Polisimiz Murat Ellik kardeşimize ve silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve milletimize bir kere daha başsağlığı diliyorum. Yüce Rabbim vatanımıza, birliğimize, dirliğimize göz dikenlere fırsat vermesin” dedi.    Ülkemizin aydınlık geleceği olan çocuklarımıza verilen önemden bahseden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yerel yönetimlerin en fazla üzerinde duracağı hizmetlerin başında parklar, yeşil alanlar, çevre düzenleme, piknik ve mesire alanları geldiğini ifade ederek; “Halkın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için imkânlar dâhilinde çaba harcıyoruz. Parkların arttırılmasına yönelik yeni projeler geliştirmeyi planlıyoruz. Halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet üretmek bizim görevimiz. Güzel hizmetin farklılığını birlikte göreceğiz. Parkımızda oynayan ve hayallere dalan çocukları görmek bize mutluluk veriyor” şeklinde konuştu. 
Daha yaşanılabilir ve yeşil bir Palandöken için Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın talimatıyla dört bir yanı park ve bahçelerle donatılan Palandöken yeni bir parka daha kavuştu.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Palandöken Belediyesi tarafından yaptırılan Özel Harekât Polisi Şehit Murat Ellik parkı hizmete açıldı. 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda darbeciler tarafından şehit edilen Özel Harekât Polisi Murat Ellik (25) adının ölümsüzleştirdiklerini söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda hain darbeciler tarafından şehit edilen kahraman Polisimiz Murat Ellik kardeşimize ve silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve milletimize bir kere daha başsağlığı diliyorum. Yüce Rabbim vatanımıza, birliğimize, dirliğimize göz dikenlere fırsat vermesin” dedi. 


  Ülkemizin aydınlık geleceği olan çocuklarımıza verilen önemden bahseden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yerel yönetimlerin en fazla üzerinde duracağı hizmetlerin başında parklar, yeşil alanlar, çevre düzenleme, piknik ve mesire alanları geldiğini ifade ederek; “Halkın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için imkânlar dâhilinde çaba harcıyoruz. Parkların arttırılmasına yönelik yeni projeler geliştirmeyi planlıyoruz. Halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet üretmek bizim görevimiz. Güzel hizmetin farklılığını birlikte göreceğiz. Parkımızda oynayan ve hayallere dalan çocukları görmek bize mutluluk veriyor” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.