Palandöken Belediyespor, Akkuş Belediyespor’u evinde yıktı

SPOR 10.01.2019 - 08:57, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Palandöken Belediyespor, Akkuş Belediyespor’u evinde yıktı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Türkiye Voleybol Erkekler 1.Ligi B Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Palandöken Belediyespor, konuk olduğu Ordu’da Akkuş Belediyespor’u 3-0 yenerek üç puanı sahibi oldu ve puanını 41’e yükseltti.      Rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen ve maça etkili başlayan Palandöken ekibi ilk seti 25-22 önde tamamladı. İkinci sette ise kazanmak için her şeyi yapan Akkuş Belediyespor, bu seti de 25-22 kaybetti. Üçüncü seti de 25-18 kaybeden Ordu temsilcisi evinde umduğunu bulamadı.  Deplasman’a  lider olarak giden Palandöken Belediyespor  aldığı galibiyetle puanını 41 yaparak Hafta sonu ( Pazar günü ) Deplasmanda  Malatya B.Şehir Belediyespor’la karşılaşacak. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Türkiye Voleybol Erkekler 1.Ligi B Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Palandöken Belediyespor, konuk olduğu Ordu’da Akkuş Belediyespor’u 3-0 yenerek üç puanı sahibi oldu ve puanını 41’e yükseltti. 

 
  Rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen ve maça etkili başlayan Palandöken ekibi ilk seti 25-22 önde tamamladı. İkinci sette ise kazanmak için her şeyi yapan Akkuş Belediyespor, bu seti de 25-22 kaybetti. Üçüncü seti de 25-18 kaybeden Ordu temsilcisi evinde umduğunu bulamadı.  Deplasman’a  lider olarak giden Palandöken Belediyespor  aldığı galibiyetle puanını 41 yaparak Hafta sonu ( Pazar günü ) Deplasmanda  Malatya B.Şehir Belediyespor’la karşılaşacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.