Palandöken’de ağaçlandırma ve erozyon kontrol çalışmaları

ERZURUM 16.05.2020 - 16:04, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Palandöken’de ağaçlandırma ve erozyon kontrol çalışmaları

Erzurumsonhaber / erzurum -  Palandöken Dağı’nda ağaçlandırma ve erozyon kontrol çalışmalarına devam ediliyor.      Bölge Müdürü Oktay Ayatay, Bölge Müdür Yardımcısı Muammer Tizi, Erzurum Orman İşletme Müdürü Abdullah Şahin Kaya, İşletme Şefi Müslüm Akyüz, Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Murat Cinisli ile birlikte  Palandöken dağında 2019 yılı programı kapsamında 150 hektar alanda sarıçam, larix, kuşburnu ve huş türleriyle yapılan ağaçlandırma ve erozyon kontrol çalışmalarını yerinde inceledi.    Bunun yanında Palandöken Dağında 2020 yılında ağaçlandırma ve erozyon kontrol çalışmaları yapılacak sahaların tespiti yapıldı. 

Erzurumsonhaber / erzurum -  Palandöken Dağı’nda ağaçlandırma ve erozyon kontrol çalışmalarına devam ediliyor.   


  Bölge Müdürü Oktay Ayatay, Bölge Müdür Yardımcısı Muammer Tizi, Erzurum Orman İşletme Müdürü Abdullah Şahin Kaya, İşletme Şefi Müslüm Akyüz, Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Murat Cinisli ile birlikte  Palandöken dağında 2019 yılı programı kapsamında 150 hektar alanda sarıçam, larix, kuşburnu ve huş türleriyle yapılan ağaçlandırma ve erozyon kontrol çalışmalarını yerinde inceledi. 


  Bunun yanında Palandöken Dağında 2020 yılında ağaçlandırma ve erozyon kontrol çalışmaları yapılacak sahaların tespiti yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.