Palandöken Kayak Merkezi’nde snowboardçuların gece kayağı gösterisi nefes kesti

ERZURUM 08.02.2021 - 15:16, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Palandöken Kayak Merkezi’nde snowboardçuların gece kayağı gösterisi nefes kesti

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde snowboardçuların gece kayağı gösterisi nefes kesti.      Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nce ışıklandırılan pistlerde gece kayağı yapan kayak severler Palandöken’e hayran kalıyorlar. Kayak Merkezinde yapılan çalışmalarla yeni vizyonu ile büyüleyen Palandöken kayak severlerin gözdesi oldu.    Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan gösteride, “Türkiye’nin en güzel kristal karı şüphesiz Palandöken’de. Peki en uzun gece kayak pistinin Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde olduğunu biliyor muydunuz? Çok daha fazlası için sizi Palandöken’e bekliyoruz” ifadelerine yer verildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde snowboardçuların gece kayağı gösterisi nefes kesti. 

 
  Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nce ışıklandırılan pistlerde gece kayağı yapan kayak severler Palandöken’e hayran kalıyorlar. Kayak Merkezinde yapılan çalışmalarla yeni vizyonu ile büyüleyen Palandöken kayak severlerin gözdesi oldu. 


  Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan gösteride, “Türkiye’nin en güzel kristal karı şüphesiz Palandöken’de. Peki en uzun gece kayak pistinin Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde olduğunu biliyor muydunuz? Çok daha fazlası için sizi Palandöken’e bekliyoruz” ifadelerine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.