Pasinler’de yoğun yağış sele neden oldu

İLÇELER 03.05.2019 - 11:02, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Pasinler’de yoğun yağış sele neden oldu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Pasinler ilçesine bağlı Övenler Mahallesinde 14 ev sular altında kaldı.      Erzurum’un Pasinler ilçesinde dün öğleden sonra başlayan yoğun yağmur yağışı sele neden oldu. İlçeye bağlı Övenler mahallesinde yoğun yağmur yağışının ardından 14 ev, ahır ve samanlık sular altında kaldı. Yoğun yağmur yağışının ardından oluşan selde can kaybı yaşanmazken, İlçe Kaymakamı Kadir Perçi ve beraberindeki heyet sel bölgesine gitti.    Sel altında kalan 14 ev, ahır ve samanlığın tahliyesi ve hasar tespiti için çalışmaların devam ettiği belirtildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Pasinler ilçesine bağlı Övenler Mahallesinde 14 ev sular altında kaldı.   


  Erzurum’un Pasinler ilçesinde dün öğleden sonra başlayan yoğun yağmur yağışı sele neden oldu. İlçeye bağlı Övenler mahallesinde yoğun yağmur yağışının ardından 14 ev, ahır ve samanlık sular altında kaldı. Yoğun yağmur yağışının ardından oluşan selde can kaybı yaşanmazken, İlçe Kaymakamı Kadir Perçi ve beraberindeki heyet sel bölgesine gitti. 


  Sel altında kalan 14 ev, ahır ve samanlığın tahliyesi ve hasar tespiti için çalışmaların devam ettiği belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.