Pasinler Kaymakamı intiharı önledi

İLÇELER 27.03.2021 - 08:59, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Pasinler Kaymakamı intiharı önledi

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’un Pasinler ilçesinde boş bir binaya çıkarak intihar girişiminde bulunan kişi, çatıya çıkan İlçe Kaymakamı Kadir Perçi tarafından ikna edildi.  Olay, Pasinler ilçesinde öğle saatlerinde meydana geldi. Maddi yetersizliğinden dolayı bunalıma giren Siirt  1992 doğumlu Hasan İnan, boş bir binanın çatısına çıkarak intihara teşebbüs etti. Bu sırada olayı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine ve itfaiyeye bildirdi.  Olay yerine gelen Pasinler polisi çevrede güvenlik tedbirleri alarak, meraklı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri de gerekli tedbirleri aldı. İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, şahsın yanına çatıya çıkarak şahsı dinledi. Kaymakam Perçi, intihara teşebbüs nedenini öğrenmesinin ardından şahsa, sorunu çözmek için buradayız, intihar etmek hiçbir şeyin çaresi değil, maddi manevi ne problemin varsa gideririz" dedi.  Kaymakam Perçi’nin ikna çalışması olumlu sonuç verdi. Kaymakam Perçi’nin görüşmesinden sonra vatandaş emniyet görevlileri ile birlikte aşağıya indirildi ve Pasinler Hükümet Konağına götürüldü. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’un Pasinler ilçesinde boş bir binaya çıkarak intihar girişiminde bulunan kişi, çatıya çıkan İlçe Kaymakamı Kadir Perçi tarafından ikna edildi. 


Olay, Pasinler ilçesinde öğle saatlerinde meydana geldi. Maddi yetersizliğinden dolayı bunalıma giren Siirt  1992 doğumlu Hasan İnan, boş bir binanın çatısına çıkarak intihara teşebbüs etti. Bu sırada olayı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine ve itfaiyeye bildirdi. 


Olay yerine gelen Pasinler polisi çevrede güvenlik tedbirleri alarak, meraklı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri de gerekli tedbirleri aldı. İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, şahsın yanına çatıya çıkarak şahsı dinledi. Kaymakam Perçi, intihara teşebbüs nedenini öğrenmesinin ardından şahsa, sorunu çözmek için buradayız, intihar etmek hiçbir şeyin çaresi değil, maddi manevi ne problemin varsa gideririz" dedi. 


Kaymakam Perçi’nin ikna çalışması olumlu sonuç verdi. Kaymakam Perçi’nin görüşmesinden sonra vatandaş emniyet görevlileri ile birlikte aşağıya indirildi ve Pasinler Hükümet Konağına götürüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.