Prof. Dr. Serdar Sevimli Erzurum'u Sevindirdi

ERZURUM 09.06.2019 - 14:39, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Prof. Dr. Serdar Sevimli Erzurum'u Sevindirdi

Memlekete Hizmet, Hekimlik Mesleği ile Devam Edecek!
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurumlu ünlü kalp doktoru Prof. Dr. Serdar Sevimli, ‘Erzurum’dan Ayrılıyor Mu’ sorusuna, sosyal medya hesabından cevap verdi. Prof. Dr. Serdar Sevimli, yaptığı açıklamada, “Memlekete Hizmet, Hekimlik Mesleği ile Devam Edecek!” dedi. Prof. Dr. Sevimlinin yaptığı açıklama  sosyal medya takipçileri tarafından sevinç ve mutluluk ile karşılandı.  İşte Prof Dr. Serdar Sevimlinin Açıklaması "Kamuoyunda çıkan haberler üzerine açıklama ihtiyacı duyulmuştur. Öncelikle şunu net olarak belirtmeliyim ki; vatanını, milletini ve memleketini seven hiç kimse, kendinden beklenen karşısında, PAZARLIK gibi onursuz bir davranış içinde olamaz. MİLLİYETÇİ duruşta pazarlık kültürü yoktur. Bizden aynı şey değil bir, yüz kere istense ''DEVLET''e bağlılığımız, bize yüz kere, belki bin kere aynı duruşu sergiletecektir. Hayatta bir insanın alabileceği en büyük ödül ONURLU kalabilmektir.  Yaklaşık 5 aydır nerdeyse her gün telefonla aranıp bize bildirilen, '' bizi seven dostlarımızın beklentileri-yakıştırmaları ve bazı çevrelerin korkuları '' üzerinden köpürtülen bu iddialar asılsızdır. Herhangi bir nedenden dolayı Erzurum'dan ayrılmamız söz konusu değildir. Memleketimize hizmetteki iddiamız HEKİMLİK mesleği ile devam edecektir. Memleketimiz konusunda duyarlılığımızı hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz.  Tek yüce yasası kendi çıkarları ve esenlikleri olan; ve CUMHUR İTTİFAKI kapsamında, sergilenen duruşu ve alınacak sonucu kapalı kapılar ardında küçümseyip, umut ettikleri ''HEZİMET'' ortaya çıkmayınca, elleri çatlayana kadar alkışlayanlar... Suskunluğumuza rağmen İTİBAR CELLATLIĞINA soyunup, ellerine geçen her fırsatta bize aba altından sopa gösterip, anlamsız polemiklerİn içine çekmeye çalışanlar... Hiç bir tehdite boyun eğmeyeceğimiz gibi, fedakarlık müessesesinin yüksek ruhu olan ''DEVLET''çi duruş, size karşı en güzel cevap olacaktır...." Saygılarımla Prof.Dr.Serdar SEVİMLİ
Memlekete Hizmet, Hekimlik Mesleği ile Devam Edecek!

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurumlu ünlü kalp doktoru Prof. Dr. Serdar Sevimli, ‘Erzurum’dan Ayrılıyor Mu’ sorusuna, sosyal medya hesabından cevap verdi.

Prof. Dr. Serdar Sevimli, yaptığı açıklamada, “Memlekete Hizmet, Hekimlik Mesleği ile Devam Edecek!” dedi. Prof. Dr. Sevimlinin yaptığı açıklama  sosyal medya takipçileri tarafından sevinç ve mutluluk ile karşılandı. 

İşte Prof Dr. Serdar Sevimlinin Açıklaması

"Kamuoyunda çıkan haberler üzerine açıklama ihtiyacı duyulmuştur. Öncelikle şunu net olarak belirtmeliyim ki; vatanını, milletini ve memleketini seven hiç kimse, kendinden beklenen karşısında, PAZARLIK gibi onursuz bir davranış içinde olamaz. MİLLİYETÇİ duruşta pazarlık kültürü yoktur. Bizden aynı şey değil bir, yüz kere istense ''DEVLET''e bağlılığımız, bize yüz kere, belki bin kere aynı duruşu sergiletecektir. Hayatta bir insanın alabileceği en büyük ödül ONURLU kalabilmektir. 


Yaklaşık 5 aydır nerdeyse her gün telefonla aranıp bize bildirilen, '' bizi seven dostlarımızın beklentileri-yakıştırmaları ve bazı çevrelerin korkuları '' üzerinden köpürtülen bu iddialar asılsızdır. Herhangi bir nedenden dolayı Erzurum'dan ayrılmamız söz konusu değildir. Memleketimize hizmetteki iddiamız HEKİMLİK mesleği ile devam edecektir. Memleketimiz konusunda duyarlılığımızı hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. 


Tek yüce yasası kendi çıkarları ve esenlikleri olan; ve CUMHUR İTTİFAKI kapsamında, sergilenen duruşu ve alınacak sonucu kapalı kapılar ardında küçümseyip, umut ettikleri ''HEZİMET'' ortaya çıkmayınca, elleri çatlayana kadar alkışlayanlar... Suskunluğumuza rağmen İTİBAR CELLATLIĞINA soyunup, ellerine geçen her fırsatta bize aba altından sopa gösterip, anlamsız polemiklerİn içine çekmeye çalışanlar... Hiç bir tehdite boyun eğmeyeceğimiz gibi, fedakarlık müessesesinin yüksek ruhu olan ''DEVLET''çi duruş, size karşı en güzel cevap olacaktır...."


Saygılarımla
Prof.Dr.Serdar SEVİMLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.