Rakipler ciriti bırakıp bar oynadı

SPOR 30.04.2019 - 12:00, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Rakipler ciriti bırakıp bar oynadı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da oynanan cirit müsabakasının devre arasında rakipler davul zurna eşliğinde omuz omuza halay çekti.    Erzurum’da Çayırtepe-Yarımca Atlı Spor Kulübü arasında oynanan cirit müsabakasının devre arasında her iki takımın sporcuları davul zurna eşliğinde halay çekip gönüllerince eğlendi. Seyirciler ise o anları cep telefonlarıyla görüntüledi.    Devre arası bittikten sonra ise cirit müsabakası kıyasıya devam etti. Sporcular sporun kavga değil dostluk içerisinde geçmesi gerektiğini söyledi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da oynanan cirit müsabakasının devre arasında rakipler davul zurna eşliğinde omuz omuza halay çekti. 


  Erzurum’da Çayırtepe-Yarımca Atlı Spor Kulübü arasında oynanan cirit müsabakasının devre arasında her iki takımın sporcuları davul zurna eşliğinde halay çekip gönüllerince eğlendi. Seyirciler ise o anları cep telefonlarıyla görüntüledi. 


  Devre arası bittikten sonra ise cirit müsabakası kıyasıya devam etti. Sporcular sporun kavga değil dostluk içerisinde geçmesi gerektiğini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.