Ravza bebek prömiyerde sahneye çıktı

ERZURUM 29.03.2019 - 11:59, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Ravza bebek prömiyerde sahneye çıktı

Yönetmen çiftin 1,5 yaşındaki bebekleri prömiyerde sahneye çıktı.
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Dünya Tiyatro Gününde yönetmen Emrah Çılgı ve yönetmen yardımcısı eşi Gonca Çılgı'nın bebekleri Ravza Ilgın Çılgı, sahnede bu özel günü kutladı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Moliere'nin Cimri oyunu sahneledi ve Ravza bebek prömiyerde sahneye çıktı. Ravza bebek, 2 ay önce turne otobüsünde tiyatro ekibinin şarkısıyla uyumaya çalışırken haberlere yansımıştı.    Öte yandan Dünya Tiyatrolar Günü münasebetiyle sahnelenen oyunda salon tıklım tıklım doldu. 
Yönetmen çiftin 1,5 yaşındaki bebekleri prömiyerde sahneye çıktı.

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Dünya Tiyatro Gününde yönetmen Emrah Çılgı ve yönetmen yardımcısı eşi Gonca Çılgı'nın bebekleri Ravza Ilgın Çılgı, sahnede bu özel günü kutladı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Moliere'nin Cimri oyunu sahneledi ve Ravza bebek prömiyerde sahneye çıktı. Ravza bebek, 2 ay önce turne otobüsünde tiyatro ekibinin şarkısıyla uyumaya çalışırken haberlere yansımıştı. 


  Öte yandan Dünya Tiyatrolar Günü münasebetiyle sahnelenen oyunda salon tıklım tıklım doldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.