Rektör çalışanlara para dağıttı

DÜNYA 21.12.2018 - 11:19, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Rektör çalışanlara para dağıttı

Erzurumsonhaber / Erzurum  - Sumgayıt Devlet Üniversitesi rektörü (SDU) Elxan Hüseynov 31 Aralık Dünya Azerbaycanın Dayanışma Günü ve Yeni yıl bayramı vesilesiyle çalışanları para ödülü ile sevindirdi.   SDU rektörü prof Elxan  Hüseynov kendi hayırsever misyonu ile yine ekibini sevindirdi Rektör önümüzdeki bayramlar vesilesiyle çalışanları kutladı, onlara bol rızk-bereket, huzur ve yeni başarılar diledi. Belirtelim ki,Elxan Hüseynov'un imzaladığı emre göre, işçilerin sosyal durumunu iyileştirmek amacıyla her yıl Yeni yıl öncesi, Nevruz, Ramazan, Kurban bayramları öncesinde üniversitenin tüm çalışanlarına maddi yardımlar ediliyor.

Erzurumsonhaber / Erzurum  - Sumgayıt Devlet Üniversitesi rektörü (SDU) Elxan Hüseynov 31 Aralık Dünya Azerbaycanın Dayanışma Günü ve Yeni yıl bayramı vesilesiyle çalışanları para ödülü ile sevindirdi.

 


SDU rektörü prof Elxan  Hüseynov kendi hayırsever misyonu ile yine ekibini sevindirdi



Rektör önümüzdeki bayramlar vesilesiyle çalışanları kutladı, onlara bol rızk-bereket, huzur ve yeni başarılar diledi.



Belirtelim ki,Elxan Hüseynov'un imzaladığı emre göre, işçilerin sosyal durumunu iyileştirmek amacıyla her yıl Yeni yıl öncesi, Nevruz, Ramazan, Kurban bayramları öncesinde üniversitenin tüm çalışanlarına maddi yardımlar ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.