Rektör Çomaklı’dan Şehitler Haftası mesajı

ERZURUM 18.04.2021 - 15:55, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Rektör Çomaklı’dan Şehitler Haftası mesajı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Atatürk  Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı Şehitler Haftası nedeniyle bir  mesaj yayımladı.      Rektör Çomaklı  yayımladığı mesajda şu ifadelere yer  verdi: “Vatan, millet, bayrak uğruna, özgürlük adına, hür yaşamak aşkına gözünü kırpmadan canını veren aziz şehitlerimiz; Bizler bugün güven içinde, kimseye boyun eğmeden, kimsenin egemenliği altına girmeden, özgürce yaşayabiliyorsak bu sizin aziz canınız karşılığı bizlere yaşanır bir ülke bırakmanız sonucudur.    Vatanın sadece bir toprak parçası olmadığını bilerek, bu güzel vatan uğruna, “bir hilal uğruna” tatlı canını feda etmiş bütün şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Ruhları şad mekânları cennet olsun” 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Atatürk  Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı Şehitler Haftası nedeniyle bir  mesaj yayımladı.   


  Rektör Çomaklı  yayımladığı mesajda şu ifadelere yer  verdi: “Vatan, millet, bayrak uğruna, özgürlük adına, hür yaşamak aşkına gözünü kırpmadan canını veren aziz şehitlerimiz; Bizler bugün güven içinde, kimseye boyun eğmeden, kimsenin egemenliği altına girmeden, özgürce yaşayabiliyorsak bu sizin aziz canınız karşılığı bizlere yaşanır bir ülke bırakmanız sonucudur. 


  Vatanın sadece bir toprak parçası olmadığını bilerek, bu güzel vatan uğruna, “bir hilal uğruna” tatlı canını feda etmiş bütün şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Ruhları şad mekânları cennet olsun” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.