Ribery ve Benzema’dan Erzurumspor’a tebrik mesajı

SPOR 19.07.2020 - 14:47, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Ribery ve Benzema’dan Erzurumspor’a tebrik mesajı

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Dünyaca ünlü yıldızlar Frank Ribery ve Karim Benzema, Süper Lig’e yükselen BB Erzurumspor’u sosyal medya hesaplarından tebrik etti.      TFF 1. Lig’in 34. hafta maçında Ümraniyespor’u 4-1 mağlup ederek Hatayspor’dan sonra Süper Lig’e çıkan ikinci takım olan BB Erzumspor’u dünyaca ünlü futbolcular tebrik etti.    Tuz serpme hareketiyle dünyaca ünlü Erzurumlu Nusret Gökçe’yi sosyal medya hesaplarından etiketleyen Frank Ribery ve İspanyol devi Real Madrid’in forveti Karim Benzema sosyal medya hesaplarından “şampiyon” notuyla Erzurumspor’u tebrik etti.    Yıldız futbolcuların bu hareketi bir çok kullanıcı tarafından ilgiyle takip edildi.     

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Dünyaca ünlü yıldızlar Frank Ribery ve Karim Benzema, Süper Lig’e yükselen BB Erzurumspor’u sosyal medya hesaplarından tebrik etti.   


  TFF 1. Lig’in 34. hafta maçında Ümraniyespor’u 4-1 mağlup ederek Hatayspor’dan sonra Süper Lig’e çıkan ikinci takım olan BB Erzumspor’u dünyaca ünlü futbolcular tebrik etti. 


  Tuz serpme hareketiyle dünyaca ünlü Erzurumlu Nusret Gökçe’yi sosyal medya hesaplarından etiketleyen Frank Ribery ve İspanyol devi Real Madrid’in forveti Karim Benzema sosyal medya hesaplarından “şampiyon” notuyla Erzurumspor’u tebrik etti. 


  Yıldız futbolcuların bu hareketi bir çok kullanıcı tarafından ilgiyle takip edildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.