Rize'de Çaylar Erzurumspor'dan

SPOR 13.02.2021 - 09:13, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Rize'de Çaylar Erzurumspor'dan

Erzurumsonhaber / Erzurum - Maç Rize'de ve rakip Çaykur Rizespor, hal böyle olunca çaydan bahsetmek kaçınılmaz oluyor bugün, çünkü biri çayın üretildiği Rize, biri de çayın tüketildiği şehir olan Erzurum, evet bugün O şehrin takımı Erzurumspor Rizespor'un misafiriydi, ancak çaylar ev sahibinden değil Erzurumspor'dan geldi. Ne de güzel oldu valla içimiz ısındı, şimdi çaya biraz ara verelim maça geçelim. Bugün 3 puan çok önemliydi, aslında 3 puan gibi gözükse de futbol deyimiyle 6 puandı Erzurumspor'un hanesine yazılan, maça başlarken geçen hafta yaşanan olayların gölgesinde takımın ne kadar konsantre olduğu hakkında şüphelerim vardı, çünkü koca haftayı o talihsiz olayla geçirdi Erzurumspor. Böyle durumlarda olayın etkisinden kurtulmak kolay olmuyor, neyse ki Erzurumspor geçen haftayı geride bırakmış ve 3 puana konsantre bir görüntü çizdi...   Kazanan her zaman haklıdır amaaa   Mavi Beyazlılar bugün çok önemli, altın değerindeki bir maçı kazandı, ama bazı dip notları söylemeden de olmaz. dikkatlerden kaçan, hataları galibiyet alındı diye göz ardı edersek, daha sonra konuşmanın anlamı da kalmaz! Mesut Bakkal'ın bugün sahaya sürdüğü kadroyu tıpkı geçen hafta olduğu gibi yine hatalı buldum, tabii ki bir hafta boyunca o futbolcular ile çalışan, onların son durumlarını gören Mesut Hoca, Vitrine çıktığında görünenler de var ve bunu da milyonlarca insan görüyor. Mesela ben bugün sağ bekte geçen hafta başarılı bulduğum Bogdan Butko, forvet bölgesinde ise tüm kredisini tüketen Richardo Gomes'in yerine Oltan Karakullukçu'ya şans verilmesini beklerdim ki, O Oltan oyuna girdikten sonra bunu ne kadar hak ettiğini hocaya gösterdi. Kızanlar olacak belki ama Biz kendimizce uyarılarımızı yaptık, dedik ya kazanan her zaman haklıdır, Mesut Bakkal da bugün sonuna kadar haklı...     Erzurumspor'un Aatıf'ı var   Erzurumspor'un devre arasında kadrosuna kattığı isimler şu ana kadar hep olumlu işler yaptı, ama Aatıf Chahechouhe bunun bir tık üzerine çıktı. Oynadığı oyunla, attığı attırdığı gollerle can simidi oldu, hayat verdi Mavi Beyazlılar'a. Bugün Rize'de alınan 3 puanın baş mimarı olan Aatıf Chahechouhe, yayıncı kuruluşun yaptığı ankette maçın da adamı oldu. Maç içerisinde topu ayağından biraz daha erken çıkarsa, son paslarda biraz daha dikkatli olsa Erzurumspor maçı ilk yarıda bitirebilir, ikinci yarı farka gidebilirdi, ama olsun bugün Erzurumspor kazanarak rakiplerini oynayacakları maçlar öncesinde strese soktu. Şimdi tüm rakipler kazanmak zorunda, ligde uzun zamandır böyle bir duyguyu yaşamamıştı Erzurumspor taraftarı, şimdi herkes arkasına yaslansın ve bunun tadını çıkarmaya baksın.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Maç Rize'de ve rakip Çaykur Rizespor, hal böyle olunca çaydan bahsetmek kaçınılmaz oluyor bugün, çünkü biri çayın üretildiği Rize, biri de çayın tüketildiği şehir olan Erzurum, evet bugün O şehrin takımı Erzurumspor Rizespor'un misafiriydi, ancak çaylar ev sahibinden değil Erzurumspor'dan geldi. Ne de güzel oldu valla içimiz ısındı, şimdi çaya biraz ara verelim maça geçelim. Bugün 3 puan çok önemliydi, aslında 3 puan gibi gözükse de futbol deyimiyle 6 puandı Erzurumspor'un hanesine yazılan, maça başlarken geçen hafta yaşanan olayların gölgesinde takımın ne kadar konsantre olduğu hakkında şüphelerim vardı, çünkü koca haftayı o talihsiz olayla geçirdi Erzurumspor. Böyle durumlarda olayın etkisinden kurtulmak kolay olmuyor, neyse ki Erzurumspor geçen haftayı geride bırakmış ve 3 puana konsantre bir görüntü çizdi...

 

Kazanan her zaman haklıdır amaaa

 

Mavi Beyazlılar bugün çok önemli, altın değerindeki bir maçı kazandı, ama bazı dip notları söylemeden de olmaz. dikkatlerden kaçan, hataları galibiyet alındı diye göz ardı edersek, daha sonra konuşmanın anlamı da kalmaz! Mesut Bakkal'ın bugün sahaya sürdüğü kadroyu tıpkı geçen hafta olduğu gibi yine hatalı buldum, tabii ki bir hafta boyunca o futbolcular ile çalışan, onların son durumlarını gören Mesut Hoca, Vitrine çıktığında görünenler de var ve bunu da milyonlarca insan görüyor. Mesela ben bugün sağ bekte geçen hafta başarılı bulduğum Bogdan Butko, forvet bölgesinde ise tüm kredisini tüketen Richardo Gomes'in yerine Oltan Karakullukçu'ya şans verilmesini beklerdim ki, O Oltan oyuna girdikten sonra bunu ne kadar hak ettiğini hocaya gösterdi. Kızanlar olacak belki ama Biz kendimizce uyarılarımızı yaptık, dedik ya kazanan her zaman haklıdır, Mesut Bakkal da bugün sonuna kadar haklı...

 

 


Erzurumspor'un Aatıf'ı var

 

Erzurumspor'un devre arasında kadrosuna kattığı isimler şu ana kadar hep olumlu işler yaptı, ama Aatıf Chahechouhe bunun bir tık üzerine çıktı. Oynadığı oyunla, attığı attırdığı gollerle can simidi oldu, hayat verdi Mavi Beyazlılar'a. Bugün Rize'de alınan 3 puanın baş mimarı olan Aatıf Chahechouhe, yayıncı kuruluşun yaptığı ankette maçın da adamı oldu. Maç içerisinde topu ayağından biraz daha erken çıkarsa, son paslarda biraz daha dikkatli olsa Erzurumspor maçı ilk yarıda bitirebilir, ikinci yarı farka gidebilirdi, ama olsun bugün Erzurumspor kazanarak rakiplerini oynayacakları maçlar öncesinde strese soktu. Şimdi tüm rakipler kazanmak zorunda, ligde uzun zamandır böyle bir duyguyu yaşamamıştı Erzurumspor taraftarı, şimdi herkes arkasına yaslansın ve bunun tadını çıkarmaya baksın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.