Sanatçı Yağız, İbrahim Erkal'ın evini ziyaret etti

İLÇELER 30.07.2019 - 14:13, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Sanatçı Yağız, İbrahim Erkal'ın evini ziyaret etti

Erzurumsonhaber / Erzurum - Narman Eski Belediye Başkanı Ahmet Yücel İşleyen'in misafiri olarak Narman'a gelen Sanatçı Yağız Kaya, İsmail Bingöl, Mücahit Erkal ve beraberindekiler Narman'ı gezdiler .      Özellikle yaptığı müzikal çalışmalar, çıkardığı albümler ve seslendirdiği türkülerle hafızalara kazınan Yağız Kaya,Türkücü İsmail Bingöl,İbrahim Erkal'ın sesine benzerliği bakımından  devamı olarak görülen Mücahit Erkal Narman'ı ziyaret ettiler.    Narman'da  bir takım gezilerde bulunan Yağız ve beraberindekiler fantezi müziğin efsanesi İbrahim Erkal'ın yaşadığı evi ziyaret etti. Yağız Kaya, "Şuan boş olan evin giriş kapısındaki tahta kapıyı öperek İbrahim abiyi öpmüş gibi oldum" dedi.    Sanatçılar ve beraberindekiler  ilçeden ayrılmadan Ahmet Yücel İşleyen, Oltu taşı gümüş işlemeli  birer tespih hediye etti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Narman Eski Belediye Başkanı Ahmet Yücel İşleyen'in misafiri olarak Narman'a gelen Sanatçı Yağız Kaya, İsmail Bingöl, Mücahit Erkal ve beraberindekiler Narman'ı gezdiler .   


  Özellikle yaptığı müzikal çalışmalar, çıkardığı albümler ve seslendirdiği türkülerle hafızalara kazınan Yağız Kaya,Türkücü İsmail Bingöl,İbrahim Erkal'ın sesine benzerliği bakımından  devamı olarak görülen Mücahit Erkal Narman'ı ziyaret ettiler. 


  Narman'da  bir takım gezilerde bulunan Yağız ve beraberindekiler fantezi müziğin efsanesi İbrahim Erkal'ın yaşadığı evi ziyaret etti. Yağız Kaya, "Şuan boş olan evin giriş kapısındaki tahta kapıyı öperek İbrahim abiyi öpmüş gibi oldum" dedi. 


  Sanatçılar ve beraberindekiler  ilçeden ayrılmadan Ahmet Yücel İşleyen, Oltu taşı gümüş işlemeli  birer tespih hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.