Sedat Yogurtcu yazdı ' Var ' dan Uçan Puanlar

SPOR 23.11.2020 - 09:52, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Sedat Yogurtcu yazdı ' Var ' dan Uçan Puanlar

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurumspor makus talihini bir türlü yenemiyor, rakipler değişiyor, pozisyonlar değişiyor, ama Erzurumspor’un "Var" kaderi ne hikmetse hiç değişmiyor. Erzurumspor iki sezon önce yine Süper Lig'de "Var" ile doğranmış, küme düşürülmüştü. İki sezon geçmesine rağmen görülen o ki Erzurumspor bu "Var" denilen illeti bir türlü mağlup edemeyecek. Erzurumspor'un rakibi bugün olduğu gibi Ne Trabzonspor ne de başka bir takım. Erzurumspor’un rakibi yine hakemler ve "Var" olacak...   * * * * * * *   Peki, Erzurumspor maç kazanması için ne yapacak!? Kaç tane gol atması gerekiyor?! Erzurumspor’un bulduğu goller neden didik didik incelenirken rakip takım pozisyonları neden es geçiliyor? Bugün ilk yarıda Erzurumspor’un kullandığı kornerde top rakibin eline çarpıyor, çarpıyor da, hakemler nerede? "Var" nerede? "Var" daki hakemler neden maçın hakemini çağırmıyor? Çünkü çağırırsa penaltı kararı çıkacak, bunu "Var" daki yoklar çok iyi biliyor. Devamında ilk yarının sonlarında Erzurumspor beraberliği getiren golü de buluyor, ama düüüttt! Ne oldu hocam, gel pozisyonu izle, niye, çünkü Erzurumspor gol attı...   * * * * * * *   Ve hakem "Var" a gidip golü iptal ediyor.  DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ..

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurumspor makus talihini bir türlü yenemiyor, rakipler değişiyor, pozisyonlar değişiyor, ama Erzurumspor’un "Var" kaderi ne hikmetse hiç değişmiyor. Erzurumspor iki sezon önce yine Süper Lig'de "Var" ile doğranmış, küme düşürülmüştü. İki sezon geçmesine rağmen görülen o ki Erzurumspor bu "Var" denilen illeti bir türlü mağlup edemeyecek. Erzurumspor'un rakibi bugün olduğu gibi Ne Trabzonspor ne de başka bir takım. Erzurumspor’un rakibi yine hakemler ve "Var" olacak...

 

* * * * * * *

 

Peki, Erzurumspor maç kazanması için ne yapacak!? Kaç tane gol atması gerekiyor?! Erzurumspor’un bulduğu goller neden didik didik incelenirken rakip takım pozisyonları neden es geçiliyor? Bugün ilk yarıda Erzurumspor’un kullandığı kornerde top rakibin eline çarpıyor, çarpıyor da, hakemler nerede? "Var" nerede? "Var" daki hakemler neden maçın hakemini çağırmıyor? Çünkü çağırırsa penaltı kararı çıkacak, bunu "Var" daki yoklar çok iyi biliyor. Devamında ilk yarının sonlarında Erzurumspor beraberliği getiren golü de buluyor, ama düüüttt! Ne oldu hocam, gel pozisyonu izle, niye, çünkü Erzurumspor gol attı...

 

* * * * * * *

 

Ve hakem "Var" a gidip golü iptal ediyor.  DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.