Şehide ahde vefa

YAŞAM 07.11.2017 - 07:54, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Şehide ahde vefa

Erzurum TRT’de çalışan Abdulhekim Tekin, Şırnak'ta 1994 yılında birlikte askerlik yaparken şehit olan Aşır Keskin'in 17 silah arkadaşını bir araya getirerek, Niğde’de bulunan şehidin mezarını ve ailesini ziyaret etti.
Erzurum Son Haber / Erzurum - Türkiye'nin çeşitli illerinde yaşayan Aşır Keskin'in 17 silah arkadaşlarını organize eden Tekin, silah arkadaşları ile birlikte şehidin mezarının bulunduğu Altunhisar İlçesi'ne bağlı Yakacak Köyü'ne gitti. İlk olarak şehidin mezarını ziyaret eden arkadaşları burada dua etti. Daha sonra şehidin babası Ahmet Keskin ve anne Cemile Keskin'in evini ziyaret ederek elini öptü. Tekin, böyle bir organizasyonu düzenlemekten mutlu olduklarını belirterek, "Erzurum, Trabzon, Sivas, Erzincan, Adana, Hatay Tokat'tan, Kayseri'den yurdun her bir yerinden Niğde’ye gittik. 23 yıl sonra yeniden organize olmaya çalıştık. Kardeşimizi ziyaret etmek için Niğde’de bulunduk. Amacımız şehidimizin ailesinin yalnız olmadığını htirmek ve şehitlerimize ahde vefa göstermek. Bu organizasyonun yapılmasına destek sağlayan Erzurum Vali Yardımız Muharrem Eligül’e, TRT Erzurum Müdürlüğü yöneticilerine, TRT Erzurum Haber Müdürümüz Müslüm Demircan ve Erdal Kurdal’a teşekkür ediyorum’’ dedi.
Erzurum TRT’de çalışan Abdulhekim Tekin, Şırnak'ta 1994 yılında birlikte askerlik yaparken şehit olan Aşır Keskin'in 17 silah arkadaşını bir araya getirerek, Niğde’de bulunan şehidin mezarını ve ailesini ziyaret etti.

Erzurum Son Haber / Erzurum - Türkiye'nin çeşitli illerinde yaşayan Aşır Keskin'in 17 silah arkadaşlarını organize eden Tekin, silah arkadaşları ile birlikte şehidin mezarının bulunduğu Altunhisar İlçesi'ne bağlı Yakacak Köyü'ne gitti.


İlk olarak şehidin mezarını ziyaret eden arkadaşları burada dua etti. Daha sonra şehidin babası Ahmet Keskin ve anne Cemile Keskin'in evini ziyaret ederek elini öptü.


Tekin, böyle bir organizasyonu düzenlemekten mutlu olduklarını belirterek, "Erzurum, Trabzon, Sivas, Erzincan, Adana, Hatay Tokat'tan, Kayseri'den yurdun her bir yerinden Niğde’ye gittik. 23 yıl sonra yeniden organize olmaya çalıştık. Kardeşimizi ziyaret etmek için Niğde’de bulunduk. Amacımız şehidimizin ailesinin yalnız olmadığını htirmek ve şehitlerimize ahde vefa göstermek. Bu organizasyonun yapılmasına destek sağlayan Erzurum Vali Yardımız Muharrem Eligül’e, TRT Erzurum Müdürlüğü yöneticilerine, TRT Erzurum Haber Müdürümüz Müslüm Demircan ve Erdal Kurdal’a teşekkür ediyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.