Şenkaya Belediyesi iş makinalarıyla sulama arklarını temizledi

İLÇELER 11.06.2020 - 14:51, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Şenkaya Belediyesi iş makinalarıyla sulama arklarını temizledi

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Şenkaya Belediyesi  ekipleri tarım arazilerinin sulanması için su bentlerini sulama arklarını iş makinaları ile temizlemeye başladı.      Paşalı mahallesinde sağanak yağmurların ardından  sel sularının sulama bentlerini yıkması ve arkların kum dolması sonucu Şenkaya Belediyesi  ekili alanların susuz kalmaması için sulama bentlerini tamir ediyor, arkları iş makinası ile temizliyor.    Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir, “Sağanak yağmurların sele dönüşmesinin ardından  Paşalı ve bazı mahallelerimizde sulama bentleri ve arklarını tahrip oldu. Kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde ekili alanlarımız susuz kalmasın diye Şenkaya Belediyesi olarak çiftçilerimizin sulama sıkıntılarını gidermek için iş makinalarımızla temizlik çalışması yaparak arazilerini yeniden suya kavuşturduk. Çiftçilerimizin ve üretim yapan bütün vatandaşlarımızın her zaman yanlarında ve destekçileri olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Şenkaya Belediyesi  ekipleri tarım arazilerinin sulanması için su bentlerini sulama arklarını iş makinaları ile temizlemeye başladı.   


  Paşalı mahallesinde sağanak yağmurların ardından  sel sularının sulama bentlerini yıkması ve arkların kum dolması sonucu Şenkaya Belediyesi  ekili alanların susuz kalmaması için sulama bentlerini tamir ediyor, arkları iş makinası ile temizliyor. 


  Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir, “Sağanak yağmurların sele dönüşmesinin ardından  Paşalı ve bazı mahallelerimizde sulama bentleri ve arklarını tahrip oldu. Kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde ekili alanlarımız susuz kalmasın diye Şenkaya Belediyesi olarak çiftçilerimizin sulama sıkıntılarını gidermek için iş makinalarımızla temizlik çalışması yaparak arazilerini yeniden suya kavuşturduk. Çiftçilerimizin ve üretim yapan bütün vatandaşlarımızın her zaman yanlarında ve destekçileri olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.