SGK İl Müdürü Nizamettin Durmuş Oltu Kaymakamı Turan’ı ziyaret etti

ERZURUM 14.03.2019 - 19:43, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

SGK İl Müdürü Nizamettin Durmuş Oltu Kaymakamı Turan’ı ziyaret etti

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum SGK İl Müdürü Nizamettin Durmuş, Oltu Kaymakamı Şenol Turan’a nezaket ziyaretinde bulundu.      Oltu’da çalışanların mevcut sorunları, bu sorunların çözümüne yönelik planladıkları çalışmalar ve projeleri hakkında Kaymakam Turan’ı bilgilendiren Nizamettin Durmuş, Kaymakam Turan’a nezaketinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.    Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Şenol Turan, SGK İl Müdürü Nizamettin Durmuş, Mali Müşavir Odası Başkanı Orhan Akgüloğlu, Nene Hatun SGK Müdür Yardımcısı Halis Yıldırım ve Oltu Ticaret Odası Başkanı Baki Karaca’ya teşekkür etti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum SGK İl Müdürü Nizamettin Durmuş, Oltu Kaymakamı Şenol Turan’a nezaket ziyaretinde bulundu.   


  Oltu’da çalışanların mevcut sorunları, bu sorunların çözümüne yönelik planladıkları çalışmalar ve projeleri hakkında Kaymakam Turan’ı bilgilendiren Nizamettin Durmuş, Kaymakam Turan’a nezaketinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. 


  Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Şenol Turan, SGK İl Müdürü Nizamettin Durmuş, Mali Müşavir Odası Başkanı Orhan Akgüloğlu, Nene Hatun SGK Müdür Yardımcısı Halis Yıldırım ve Oltu Ticaret Odası Başkanı Baki Karaca’ya teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.