Sokağa çıkma kısıtlaması 4 gün

GÜNDEM 20.04.2020 - 19:53, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Sokağa çıkma kısıtlaması 4 gün

Erzurumsonhaber / Erzurum - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor.   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI;    -Türkiye gücünü uluslararası hukuktan ve kendi çıkarlarını koruma iradesinden alan kararlı duruşuyla Akdeniz'deki tüm oyunları da bozmayı sürdürecektir.   -Son iki haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi   -Koronairüs salgının önüne geçmek için aldığımız tedbirlerin meyvelerini toplamaya başladık.   -Test sayımızı günde 40 binin üzerine çıkardık.   -İyileşen hasta sayımız katlanarak artıyor.   -Bugüne kadar 3 milyona aşkın vatandaşımıza Vefa Destek Gruplarıyla hizmet verilmiştir.   -Salgının başladığı günden beri ülkemizde kayda değer bir kamu düzeni sorunu yaşanmadı.   -Kritik ilaçların üretimine yerli firmalarımız başladı   “Dünyanın ve ülkemizin dikkatini salgınla mücadeleyi fırsata çevirmek isteyen Suriye rejiminin İdlib saldırganlığının artırdığını görüyoruz. Türkiye Rusya ile vardığı 5 mart mutabakatını koruyarak rejimin saldırganlığına geçit vermeyecek. Rejim böyle devam ederse çok ağır kayıplarla bunun bedelini ödeyecektir.”   4 GÜN SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI OLACAK   "Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını tarım, sağlık gıda temel üretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde bir süre daha devam ettireceğiz. 23-24-25-26 tarihleri arasında günlük hayata en az düzeyde tutulacak şekilde 31 ilimizde sokağa çıkma kısıtlaması yapmayı planlıyoruz. 22 Nisan akşamı 00.00'dan itibaren, 23 Nisan tatil ve 26 Nisan 00.00'a kadar devam edecek.   Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasında toplanan para tutarı da 1 milyar 800 milyon liraya yaklaştı."

Erzurumsonhaber / Erzurum - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI; 

 

-Türkiye gücünü uluslararası hukuktan ve kendi çıkarlarını koruma iradesinden alan kararlı duruşuyla Akdeniz'deki tüm oyunları da bozmayı sürdürecektir.

 

-Son iki haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi

 

-Koronairüs salgının önüne geçmek için aldığımız tedbirlerin meyvelerini toplamaya başladık.

 

-Test sayımızı günde 40 binin üzerine çıkardık.

 

-İyileşen hasta sayımız katlanarak artıyor.

 

-Bugüne kadar 3 milyona aşkın vatandaşımıza Vefa Destek Gruplarıyla hizmet verilmiştir.

 

-Salgının başladığı günden beri ülkemizde kayda değer bir kamu düzeni sorunu yaşanmadı.

 

-Kritik ilaçların üretimine yerli firmalarımız başladı

 

“Dünyanın ve ülkemizin dikkatini salgınla mücadeleyi fırsata çevirmek isteyen Suriye rejiminin İdlib saldırganlığının artırdığını görüyoruz. Türkiye Rusya ile vardığı 5 mart mutabakatını koruyarak rejimin saldırganlığına geçit vermeyecek. Rejim böyle devam ederse çok ağır kayıplarla bunun bedelini ödeyecektir.”

 

4 GÜN SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI OLACAK

 

"Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını tarım, sağlık gıda temel üretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde bir süre daha devam ettireceğiz. 23-24-25-26 tarihleri arasında günlük hayata en az düzeyde tutulacak şekilde 31 ilimizde sokağa çıkma kısıtlaması yapmayı planlıyoruz. 22 Nisan akşamı 00.00'dan itibaren, 23 Nisan tatil ve 26 Nisan 00.00'a kadar devam edecek.

 

Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasında toplanan para tutarı da 1 milyar 800 milyon liraya yaklaştı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.