Sözleşmeli öğretmenlere büyük müjde!

EĞİTİM 02.08.2018 - 20:03, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Sözleşmeli öğretmenlere büyük müjde!

Erzurumsonhaber / Erzurum - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk`un onayıyla sözleşmeli öğretmenlere sağlık özrüne bağlı yer değiştirme hakkı verildi.   Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi eğitim kurumlarında sözleşmeli öğretmen olarak görev yapanların sağlık sebebine bağlı kurum içi yer değişikliği talepleri,   pozisyonunun bulunduğu ildeki devlet ve üniversite hastanesinde kendisi, eşi ve çocukları ile mevzuat uyarınca bakmakla yükümlü olduğu     anne ve babasının hastalığının tedavisinin mümkün olmadığına ilişkin sağlık kurulu raporunu ibraz etmeleri halinde yerine getirilebilecek.   Bununla ilgili takvim ve detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk`un onayıyla sözleşmeli öğretmenlere sağlık özrüne bağlı yer değiştirme hakkı verildi.

 

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi eğitim kurumlarında sözleşmeli öğretmen olarak görev yapanların sağlık sebebine bağlı kurum içi yer değişikliği talepleri,
 
pozisyonunun bulunduğu ildeki devlet ve üniversite hastanesinde kendisi, eşi ve çocukları ile mevzuat uyarınca bakmakla yükümlü olduğu
 
 
anne ve babasının hastalığının tedavisinin mümkün olmadığına ilişkin sağlık kurulu raporunu ibraz etmeleri halinde yerine getirilebilecek.
 
Bununla ilgili takvim ve detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.