FETÖ sanığı çifte hapis cezası

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2017 - 17:27, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

FETÖ sanığı çifte hapis cezası

Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuksuz yargılanan sanıklar S.G. ve eşi Arif G. ile avukatı hazır bulundu. Kucaklarında çocuklarıyla duruşmaya gelen sanıkların, örgütün şifreli haberleşme programı ˮByLockˮ kullanıcısı olduğu ve Bank Asya hesap hareketlerinin bulunduğu belirtildi. Savunma yapan Arif G, haklarındaki suçlamaları kabul etmeyerek, ˮHiçbir terör örgütüyle bugüne kadar bağlantım olmamıştır, ByLock raporunu da kabul etmiyorum.ˮ dedi. Mütalaasını yapan duruşma savcısı, sanıkların ByLock kullandığının ve Bank Asyaʹda hesap hareketlerinin bulunması nedeniyle cezalandırılmasını talep etti. Sanıklara ˮsilahlı terör örgütüne üye olmakˮ suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası veren mahkeme, Arif Gʹnin tutuklanmasına, eşinin de hüküm kesinleşinceye kadar adli kontrolünün devamını kararlaştırdı.
Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuksuz yargılanan sanıklar S.G. ve eşi Arif G. ile avukatı hazır bulundu. Kucaklarında çocuklarıyla duruşmaya gelen sanıkların, örgütün şifreli haberleşme programı ˮByLockˮ kullanıcısı olduğu ve Bank Asya hesap hareketlerinin bulunduğu belirtildi. Savunma yapan Arif G, haklarındaki suçlamaları kabul etmeyerek, ˮHiçbir terör örgütüyle bugüne kadar bağlantım olmamıştır, ByLock raporunu da kabul etmiyorum.ˮ dedi. Mütalaasını yapan duruşma savcısı, sanıkların ByLock kullandığının ve Bank Asyaʹda hesap hareketlerinin bulunması nedeniyle cezalandırılmasını talep etti.

Sanıklara ˮsilahlı terör örgütüne üye olmakˮ suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası veren mahkeme, Arif Gʹnin tutuklanmasına, eşinin de hüküm kesinleşinceye kadar adli kontrolünün devamını kararlaştırdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.