Taekwandocu Müdür Oltu’dan ayrılıyor

ERZURUM 25.06.2020 - 14:22, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Taekwandocu Müdür Oltu’dan ayrılıyor

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltu Anadolu İmam hatip lisesi Müdürü Sıtkı Toksoy Oltu’dan ayrılıyor.      Toksoy, Oltu’daki İmam Hatip lisesindeki görevinin tamamlanmasının ardından Erzurum Palandöken Yıldızkent  İMKB  Ortaokuluna atandı. 13 yıldır Oltu’da idarecilik yapan Sıtkı Toksoy, Oltu’daki bütün sportif ve sosyal etkinliklerde  yer alan ve yaz tatillerinde bile öğrencilerine zaman ayırıp  onları geleceğe hazırlamak için sportif etkinlikler düzenliyordu. Müdür Toksoy iyi idareciliğinin yanı sıra iyi bir Taekwando antrenörü olup Oltu’dan Milli takıma bir çok sporcu yetiştirdi.    Zamanını ve yüreğini okulu ve öğrencilerine adayan Toksoy’un Oltu’dan ayrılması öğrenci velileri ve öğrencileri tarafından üzüntüyle karşılandı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltu Anadolu İmam hatip lisesi Müdürü Sıtkı Toksoy Oltu’dan ayrılıyor.   


  Toksoy, Oltu’daki İmam Hatip lisesindeki görevinin tamamlanmasının ardından Erzurum Palandöken Yıldızkent  İMKB  Ortaokuluna atandı. 13 yıldır Oltu’da idarecilik yapan Sıtkı Toksoy, Oltu’daki bütün sportif ve sosyal etkinliklerde  yer alan ve yaz tatillerinde bile öğrencilerine zaman ayırıp  onları geleceğe hazırlamak için sportif etkinlikler düzenliyordu. Müdür Toksoy iyi idareciliğinin yanı sıra iyi bir Taekwando antrenörü olup Oltu’dan Milli takıma bir çok sporcu yetiştirdi. 


  Zamanını ve yüreğini okulu ve öğrencilerine adayan Toksoy’un Oltu’dan ayrılması öğrenci velileri ve öğrencileri tarafından üzüntüyle karşılandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.