Takım İyi Oyun iyi Sonuç iyi

SPOR 19.01.2021 - 13:13, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Takım İyi Oyun iyi Sonuç iyi

Erzurumsonhaber / Erzurum - İşte sezon başından beri anlatmak istediğimiz buydu! Hani bir deyim vardır ya ne kadar ekmek o kadar köfte, tam da böyleydi Erzurumspor'un durumu, yani sezon başında kurulan takımdan çok köfte bekledik biz, ama olmadı olmazdı da zaten. Sizin takımınız ne kadar iyi olursa bir kurtlar sofrası olan Süper Lig'de o kadar ayakta kalırsınız. Erzurumspor sezon başında o kadar kötü bir kadro kurdu ki devre arası transfer döneminde takımın neredeyse tamamını yenilemek zorunda kaldı...   Erzurum'dan giden Ptt'ye   Ve yine bir şeye dikkat çekmek gerekirse Erzurumspor'un sezona başladığı ve daha sezonun ortasına bile gelmeden yollarını ayırdığı futbolcuların (Şimdi isim isim saymaya gerek yok!) tamamı Ptt 1. Lig'e geri döndü ve bu konuda bizi haklı çıkardılar. Ne demiştik bu futbolcuların alayı Ptt 1. Lig futbolcusu, bu adamlarla Süper Lig gibi bir yerde olmaz, yapamazsın, millete maskara olursun, ama çok bilmişler kimseyi dinlemedi ve bildiklerini okudular! Gelinen sonuç ortada, koca bir enkaz şimdi o enkazı kaldırmak için uğraşıyoruz...   Her şeye rağmen takviyeler şart   Erzurumspor'da yeni transferler Kasımpaşa maçıyla birlikte görücüye çıktı ve bu da gösterdi ki birkaç kaliteli ayak bile takımın çehresini nasıl değiştiriyor. Özellikle Aatıf Chahechouhe, bugün oynadığı oyunla kazanılan 3 puanın mimarı oldu, üstelik Erzurumspor'da ilk maçı olmasına rağmen, yani uzun lafın kısası kalite asla tesadüf değildir! Şimdi Erzurumspor yönetimine düşen 3'e 5'e bakmadan  kaliteli ayakları takıma kazandırması, düşünün takımda 4 tane  daha Aatıf Chahechouhe olduğunu, sizce nasıl olur? Şimdi Erzurumspor'un önünde çok zorlu Alanyaspor maçı var, o maçı da alıp ligin ikinci yarısına daha iddialı bir şekilde girmesi gerekiyor.   Yeni transferler   Jakub Szumski :  Yorum yapmak için henüz çok erken, birkaç maç daha görmek gerekiyor, ama  topu oyuna sokması olumlu ayaklarını iyi kullanıyor.   Aatıf Chahechouhe : Kırk yıllık Erzurumspor'lu gibi oynadı, aldı, verdi, çalım attı, takımı ileriye taşıdı, 2. golde asisti yaptı, bir de Gomes'in pasında o golü atabilseydi daha güzel olacaktı.   Johanna Omolo : Yeni transferler arasında en durgun olanı Omolo'ydu, maça tutuk başladı ve öyle de bitirdi.   Manuel Da Costa : Tıpkı Aatıf Chahechouhe gibi O da kırk yılık Erzurumspor'lu gibiydi, Mavi Beyaz'lıların kanayan yarası olan defans bölgesine pansuman oldu, ilerleyen haftalarda maç eksiğini de atarsa defansın vazgeçilmezi olacaktır.   Brahim Darri : İyi oyuncu, ama belli ki hazır değil, kendini bulursa Erzurumspor'un etkili ayaklarından biri olur.

Erzurumsonhaber / Erzurum - İşte sezon başından beri anlatmak istediğimiz buydu! Hani bir deyim vardır ya ne kadar ekmek o kadar köfte, tam da böyleydi Erzurumspor'un durumu, yani sezon başında kurulan takımdan çok köfte bekledik biz, ama olmadı olmazdı da zaten. Sizin takımınız ne kadar iyi olursa bir kurtlar sofrası olan Süper Lig'de o kadar ayakta kalırsınız. Erzurumspor sezon başında o kadar kötü bir kadro kurdu ki devre arası transfer döneminde takımın neredeyse tamamını yenilemek zorunda kaldı...

 

Erzurum'dan giden Ptt'ye

 

Ve yine bir şeye dikkat çekmek gerekirse Erzurumspor'un sezona başladığı ve daha sezonun ortasına bile gelmeden yollarını ayırdığı futbolcuların (Şimdi isim isim saymaya gerek yok!) tamamı Ptt 1. Lig'e geri döndü ve bu konuda bizi haklı çıkardılar. Ne demiştik bu futbolcuların alayı Ptt 1. Lig futbolcusu, bu adamlarla Süper Lig gibi bir yerde olmaz, yapamazsın, millete maskara olursun, ama çok bilmişler kimseyi dinlemedi ve bildiklerini okudular! Gelinen sonuç ortada, koca bir enkaz şimdi o enkazı kaldırmak için uğraşıyoruz...

 

Her şeye rağmen takviyeler şart

 

Erzurumspor'da yeni transferler Kasımpaşa maçıyla birlikte görücüye çıktı ve bu da gösterdi ki birkaç kaliteli ayak bile takımın çehresini nasıl değiştiriyor. Özellikle Aatıf Chahechouhe, bugün oynadığı oyunla kazanılan 3 puanın mimarı oldu, üstelik Erzurumspor'da ilk maçı olmasına rağmen, yani uzun lafın kısası kalite asla tesadüf değildir! Şimdi Erzurumspor yönetimine düşen 3'e 5'e bakmadan  kaliteli ayakları takıma kazandırması, düşünün takımda 4 tane  daha Aatıf Chahechouhe olduğunu, sizce nasıl olur? Şimdi Erzurumspor'un önünde çok zorlu Alanyaspor maçı var, o maçı da alıp ligin ikinci yarısına daha iddialı bir şekilde girmesi gerekiyor.

 

Yeni transferler

 

Jakub Szumski :  Yorum yapmak için henüz çok erken, birkaç maç daha görmek gerekiyor, ama  topu oyuna sokması olumlu ayaklarını iyi kullanıyor.

 

Aatıf Chahechouhe : Kırk yıllık Erzurumspor'lu gibi oynadı, aldı, verdi, çalım attı, takımı ileriye taşıdı, 2. golde asisti yaptı, bir de Gomes'in pasında o golü atabilseydi daha güzel olacaktı.

 

Johanna Omolo : Yeni transferler arasında en durgun olanı Omolo'ydu, maça tutuk başladı ve öyle de bitirdi.

 

Manuel Da Costa : Tıpkı Aatıf Chahechouhe gibi O da kırk yılık Erzurumspor'lu gibiydi, Mavi Beyaz'lıların kanayan yarası olan defans bölgesine pansuman oldu, ilerleyen haftalarda maç eksiğini de atarsa defansın vazgeçilmezi olacaktır.

 

Brahim Darri : İyi oyuncu, ama belli ki hazır değil, kendini bulursa Erzurumspor'un etkili ayaklarından biri olur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.