TANAP sosyal ve çevresel yatırım programı sunuldu

İLÇELER 01.03.2019 - 13:41, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

TANAP sosyal ve çevresel yatırım programı sunuldu

TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programı Aşkale'de sunuldu.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Aşkale Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Belediye Başkanı  Şenol Polat, TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Uzmanı Mehmet Kızıl , Daire amirler , Muhtarlar, Öğrenciler ve vatandaşlar katılım sağladı.    Programda katılımcılara bir sunum gerçekleştiren Mehmet Kızıl Engeller, engelliler hakkında geniş çapta bilgiler verdi. Programda slayt ve video gösterimi de gerçekleştirildi.    Ayrıca engellilerin sosyal hayata aktif katılımının ve istihdam edilebilirliklerinin geliştirilmesi konusunda değerlendirmelerde bulunuldu. 
TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programı Aşkale'de sunuldu.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Aşkale Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Belediye Başkanı  Şenol Polat, TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Uzmanı Mehmet Kızıl , Daire amirler , Muhtarlar, Öğrenciler ve vatandaşlar katılım sağladı. 


  Programda katılımcılara bir sunum gerçekleştiren Mehmet Kızıl Engeller, engelliler hakkında geniş çapta bilgiler verdi. Programda slayt ve video gösterimi de gerçekleştirildi. 


  Ayrıca engellilerin sosyal hayata aktif katılımının ve istihdam edilebilirliklerinin geliştirilmesi konusunda değerlendirmelerde bulunuldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.