Taşkesenlioğlu; “Yavi katliamının yıldönümünde tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz”

ERZURUM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2017 - 19:59, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Taşkesenlioğlu; “Yavi katliamının yıldönümünde tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz”

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, 25 Ekim Yavi Katliamı yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Taşkesenlioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Erzurum’un Çat ilçesi Yavi beldesinde bundan 24 yıl önce 1993 yılında, terör örgütü pkk tarafından bölgeye asker kıyafetleri giyip, telefon hatlarını keserek gelen ve köydeki kahvehanede vatandaşlarımızı toplayıp 5’i çocuk 35 kişinin şehit olmasına, 50 kişinin yaralanmasına neden olan bir katliam gerçekleştirilmiştir. Yavi katliamının 24. cü yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ülkemizde belli dönemlerde böyle katliamlar gerçekleştirilmiş olmasına rağmen milli birliğimizin korunması aslında insanımızın ne kadar birbirine bağlı olduğunu göstermektedir. Diğer bir ifade ile terörü kullanarak bizi bölememişlerdir. Ülkemiz (Devletimiz, Hükümetimiz) adına şunu söyleyebilirim ki vatanın her noktasında terör ile mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Daha güçlü daha birbirine bağlı bir toplum olabilmemiz için; kardeşliğimizin bozulmaması için ülkemize karşı oynanan oyunlara karşı dik durmalıyız. Teröre karşı daha duyarlı olmalıyız. Yavi katliamında şehit olanlar 24 yıldır unutulmamıştır ve unutulmayacaktır. Kendilerine tekrar Allahtan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum.”
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, 25 Ekim Yavi Katliamı yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.


Erzurumsonhaber / Erzurum - Taşkesenlioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Erzurum’un Çat ilçesi Yavi beldesinde bundan 24 yıl önce 1993 yılında, terör örgütü pkk tarafından bölgeye asker kıyafetleri giyip, telefon hatlarını keserek gelen ve köydeki kahvehanede vatandaşlarımızı toplayıp 5’i çocuk 35 kişinin şehit olmasına, 50 kişinin yaralanmasına neden olan bir katliam gerçekleştirilmiştir. Yavi katliamının 24. cü yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.


Ülkemizde belli dönemlerde böyle katliamlar gerçekleştirilmiş olmasına rağmen milli birliğimizin korunması aslında insanımızın ne kadar birbirine bağlı olduğunu göstermektedir. Diğer bir ifade ile terörü kullanarak bizi bölememişlerdir. Ülkemiz (Devletimiz, Hükümetimiz) adına şunu söyleyebilirim ki vatanın her noktasında terör ile mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Daha güçlü daha birbirine bağlı bir toplum olabilmemiz için; kardeşliğimizin bozulmaması için ülkemize karşı oynanan oyunlara karşı dik durmalıyız. Teröre karşı daha duyarlı olmalıyız.


Yavi katliamında şehit olanlar 24 yıldır unutulmamıştır ve unutulmayacaktır. Kendilerine tekrar Allahtan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.