Tayland Büyükelçiliğinde Erzurum gündemi

SİYASET 15.07.2019 - 14:35, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Tayland Büyükelçiliğinde Erzurum gündemi

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Türk-Tayland Dostluk Grubuyla birlikte Tayland Büyükelçisi Tharit Charunguat’ı ziyaret ederek, Kış Turizmi hakkında sunum yaptı, Büyükelçiyi ve Taylandlıları  Erzurum’a davet etti.      Türk-Tayland Dostluk Grubu AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu riyasetiyle Tayland büyükelçiliğini ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir  Erzurum odaklı bir sunum gerçekleştirerek, ilin turizm değerlerini tanıttı, Erzurum’un Kış Turizminde küresel bir destinasyon olduğunu vurguladı.    Tayland Büyükelçisi Tharit Charunguat’ın  Erzurum’u Kış Turizm Merkezi olarak not düştüğünü açıklayan Milletvekili Aydemir, Büyükelçi’yi Erzurum’a davet etti. Ziyarette Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn’un doğum günü de kutlandı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Türk-Tayland Dostluk Grubuyla birlikte Tayland Büyükelçisi Tharit Charunguat’ı ziyaret ederek, Kış Turizmi hakkında sunum yaptı, Büyükelçiyi ve Taylandlıları  Erzurum’a davet etti.   


  Türk-Tayland Dostluk Grubu AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu riyasetiyle Tayland büyükelçiliğini ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir  Erzurum odaklı bir sunum gerçekleştirerek, ilin turizm değerlerini tanıttı, Erzurum’un Kış Turizminde küresel bir destinasyon olduğunu vurguladı. 


  Tayland Büyükelçisi Tharit Charunguat’ın  Erzurum’u Kış Turizm Merkezi olarak not düştüğünü açıklayan Milletvekili Aydemir, Büyükelçi’yi Erzurum’a davet etti. Ziyarette Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn’un doğum günü de kutlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.