Tek tek bütün aynaları kırmışlar!

ASAYİŞ 23.12.2018 - 11:31, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Tek tek bütün aynaları kırmışlar!

Erzurum’un Palandöken ilçesinde gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce araçların dikiz aynaları kırıldı.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Edinilen bilgiye göre, Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesinde meydana gelen olayda, gece saatlerinde araçlarını yol kenarına park eden otomobil sahipleri sabah gelen 'araçlarınızın dikiz aynaları kırılmış' telefonu ile şok yaşadı. Vakit geçirmeden araçlarının başına gelen araç sahipleri durumu polise bildirdi.    Polis ekipleri, dikiz aynası kırılan 20 araç üzerinde incelemenin yapılmasının ardından olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. 
Erzurum’un Palandöken ilçesinde gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce araçların dikiz aynaları kırıldı.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Edinilen bilgiye göre, Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesinde meydana gelen olayda, gece saatlerinde araçlarını yol kenarına park eden otomobil sahipleri sabah gelen 'araçlarınızın dikiz aynaları kırılmış' telefonu ile şok yaşadı. Vakit geçirmeden araçlarının başına gelen araç sahipleri durumu polise bildirdi. 


  Polis ekipleri, dikiz aynası kırılan 20 araç üzerinde incelemenin yapılmasının ardından olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.