Tekman - Erzurum Palandöken yolunu heyelan vurdu

ERZURUM 15.07.2020 - 15:12, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Tekman - Erzurum Palandöken yolunu heyelan vurdu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Tekman-Erzurum 10. km’de gelen heyelan sürücülere zor anlar yaşatıyor. Yapımı 2019 da biten ve bir türlü randıman vermeyen Palandöken yolunda şimdi de heyelan oluştu.      Geçtiğimiz yıl aynı yerde heyelan oluşması sebebi ile yaklaşık 3 ay çalışma yapıldı. Söz konusu aynı yer yine heyelana maruz kaldı. Vatandaşlar,  "Yıllarca beklediğimiz yol bir türlü bitmek bilmezken geçen yıl bitti ancak peş peşe gelen heyelan bizleri mağdur ediyor. Yetkililere sesleniyoruz buna bir önlem alınmazsa çok tehlike arz ediyor. Yol tamamen kaymış şu an güvenlik şeridini kullanmak zorundayız" dediler. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Tekman-Erzurum 10. km’de gelen heyelan sürücülere zor anlar yaşatıyor. Yapımı 2019 da biten ve bir türlü randıman vermeyen Palandöken yolunda şimdi de heyelan oluştu.   


  Geçtiğimiz yıl aynı yerde heyelan oluşması sebebi ile yaklaşık 3 ay çalışma yapıldı. Söz konusu aynı yer yine heyelana maruz kaldı. Vatandaşlar,  "Yıllarca beklediğimiz yol bir türlü bitmek bilmezken geçen yıl bitti ancak peş peşe gelen heyelan bizleri mağdur ediyor. Yetkililere sesleniyoruz buna bir önlem alınmazsa çok tehlike arz ediyor. Yol tamamen kaymış şu an güvenlik şeridini kullanmak zorundayız" dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.