Temizlenmeyen menfezler bahçelere zarar veriyor

İLÇELER 17.09.2018 - 13:01, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Temizlenmeyen menfezler bahçelere zarar veriyor

Erzurum’un Şenkaya ilçesinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Temizlenmeyen menfezlerde biriken yağmur suları karayolundan taşarak ekili dikili alanlara zarar veriyor.    Şenkaya Gözalan Mahallesinde ikamet eden Sabit Olgun, “Bizim arazimizin üzerinden her yağmur yağdığında sel geliyor. Menfezler dolmuş haliyle sel suları asfalt yoldan taşarak bizim evlerimize bahçelerimize zarar veriyor. Bu menfezlerin bir an önce temizlenmesini istiyoruz. Bütün köyümüzün her tarafını sel suları basıyor. Belediye veya karayolları menfezleri temizleyip kanalla sel sularını penek çayına akıtsalar hiçbir sıkıntımız kalmayacak” dedi. 
Erzurum’un Şenkaya ilçesinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Temizlenmeyen menfezlerde biriken yağmur suları karayolundan taşarak ekili dikili alanlara zarar veriyor. 


  Şenkaya Gözalan Mahallesinde ikamet eden Sabit Olgun, “Bizim arazimizin üzerinden her yağmur yağdığında sel geliyor. Menfezler dolmuş haliyle sel suları asfalt yoldan taşarak bizim evlerimize bahçelerimize zarar veriyor. Bu menfezlerin bir an önce temizlenmesini istiyoruz. Bütün köyümüzün her tarafını sel suları basıyor. Belediye veya karayolları menfezleri temizleyip kanalla sel sularını penek çayına akıtsalar hiçbir sıkıntımız kalmayacak” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.