Teröristbaşı Salih Müslim yakalandı!

ASAYİŞ 25.02.2018 - 11:08, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Teröristbaşı Salih Müslim yakalandı!

Kırmızı bültenle aranan eski eş başkan teröristbaşı Salih Müslim yakalandı. Peki Salih Müslim kimdir? Salih Müslim nerelidir?
 Erzurumsonhaber / Erzurum -   Terör örgütü PYD/PKK’nın kırmızı bültenle aranan eski eş başkanı Salih Müslim, Çekya’nın başkenti Prag’da yakalandı.   Terör örgütü PYD’nin kırmızı bültenle aranan eski eş başkanı Salih Müslim, Çekya’nın başkenti Prag’da yakalandı. Prag'da olduğunun belirlenmesi üzerine Türkiye, Müslim'in gözaltına alınmasına ilişkin talepte bulunmuştu. Salih Müslim'in iadesi için de Türkiye tarafı işlemleri başlattı.   KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYORDU!    PYD lideri Salih Müslim için “Kırmızı Bülten” talep edilmişti.   TERÖRİST BAŞI SALİH MÜSLİM KİMDİR? 1951 yılında Halep'te dünyaya gelen Salih Müslim doğma büyüme Suriyelidir. Kürt asıllı bir ailenin ferdi olan Salih Müslim,1970 senesinde İstanbul'da yaşamış ve 1977 yılında üniversite eğitimini tamamlamıştır. Asıl mesleği mühendis olan Salih Müslim 1998 yılında siyasete ilk adımını atmış ve Suriye Kürdistan Demokrat Partisi'ne katılmıştır.
Kırmızı bültenle aranan eski eş başkan teröristbaşı Salih Müslim yakalandı. Peki Salih Müslim kimdir? Salih Müslim nerelidir?

 Erzurumsonhaber / Erzurum -   Terör örgütü PYD/PKK’nın kırmızı bültenle aranan eski eş başkanı Salih Müslim, Çekya’nın başkenti Prag’da yakalandı.

 

Terör örgütü PYD’nin kırmızı bültenle aranan eski eş başkanı Salih Müslim, Çekya’nın başkenti Prag’da yakalandı. Prag'da olduğunun belirlenmesi üzerine Türkiye, Müslim'in gözaltına alınmasına ilişkin talepte bulunmuştu. Salih Müslim'in iadesi için de Türkiye tarafı işlemleri başlattı.

 

KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYORDU!

   PYD lideri Salih Müslim için “Kırmızı Bülten” talep edilmişti.

 

TERÖRİST BAŞI SALİH MÜSLİM KİMDİR?

1951 yılında Halep'te dünyaya gelen Salih Müslim doğma büyüme Suriyelidir. Kürt asıllı bir ailenin ferdi olan Salih Müslim,1970 senesinde İstanbul'da yaşamış ve 1977 yılında üniversite eğitimini tamamlamıştır.

Asıl mesleği mühendis olan Salih Müslim 1998 yılında siyasete ilk adımını atmış ve Suriye Kürdistan Demokrat Partisi'ne katılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.