TOKİ İlkokulu 23 Nisan’ı büyük coşkuyla kutladı

ERZURUM 22.04.2019 - 14:46, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

TOKİ İlkokulu 23 Nisan’ı büyük coşkuyla kutladı

Erzurum TOKİ İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Atatürk Üniversitesi Nene Hatun Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, okul yönetimi, veliler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.    Çocuklarda, 23 Nisan duygusunun içseleştirilmesi gerektiğini belirten TOKİ İlkokulu Müdürü Bülent Akdemir, “Bugün, çocuklarımız için çok önemli günlerden birisi. Çocuklarımızda, 23 Nisan duygusunu içselleştirmek ve onlara bu duyguyu doyasıya yaşatmak için, çok önemli bir etkinliğe yine imza atıyoruz" dedi    Öte yandan öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösterilen izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. 
Erzurum TOKİ İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Atatürk Üniversitesi Nene Hatun Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, okul yönetimi, veliler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. 


  Çocuklarda, 23 Nisan duygusunun içseleştirilmesi gerektiğini belirten TOKİ İlkokulu Müdürü Bülent Akdemir, “Bugün, çocuklarımız için çok önemli günlerden birisi. Çocuklarımızda, 23 Nisan duygusunu içselleştirmek ve onlara bu duyguyu doyasıya yaşatmak için, çok önemli bir etkinliğe yine imza atıyoruz" dedi 


  Öte yandan öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösterilen izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.