Töremen Ailesinin Acı Günü

ERZURUM 23.09.2019 - 08:12, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Töremen Ailesinin Acı Günü

Erzurumsonhaber / Erzurum - Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Töremen’in abisi Kenan Töremen hakka yürüdü. Kalp krizi rahatsızlığı nedeniyle Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir süredir tedavi gören ağabey Kenan Töremen hayata gözlerini yumdu. Kenan Töremen’in cenazasi Palandöken Solakzade Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Erzurum Abdurrahman Gazi Mezarlığı’nda gazi olan babası İlhan Töremen’in mezarının hemen yanı başında defnedildi. Cenaze törenine Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye Belediye Başkan Yardımcıları, Erzurum’daki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, resmi kurum ve özel kurum sorumluları ile Töremen ailesinin  sevenleri katıldı.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Töremen’in abisi Kenan Töremen hakka yürüdü.


Kalp krizi rahatsızlığı nedeniyle Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir süredir tedavi gören ağabey Kenan Töremen hayata gözlerini yumdu.



Kenan Töremen’in cenazasi Palandöken Solakzade Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Erzurum Abdurrahman Gazi Mezarlığı’nda gazi olan babası İlhan Töremen’in mezarının hemen yanı başında defnedildi.



Cenaze törenine Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye Belediye Başkan Yardımcıları, Erzurum’daki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, resmi kurum ve özel kurum sorumluları ile Töremen ailesinin  sevenleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.