TRT ve Atatürk Üniversitesi'nde Atölye Çalışmalarına Başlandı

ERZURUM 08.03.2019 - 10:09, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

TRT ve Atatürk Üniversitesi'nde Atölye Çalışmalarına Başlandı

TRT ve Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi ortaklığı ile iki günlük atölye çalışmaları başladı.
Erzurumsonhaber / Erzurum - 7-8 Mart’ta (Perşembe – Cuma) sürecek olan TRT atölye çalışmaları ile yeni nesil iletişimciler, uygulama çalışmalarını TRT’nin uzman ekibi ile görmüş olacak.   TRT, iki gün boyunca Yapımcı ve Yönetmen Ebru Çakırkaya, Görüntü Yönetmeni Mazlum Demirbağ, TRT Erzurum Haber Müdürü Erdal Karabacak, Yapımcı ve Spiker Tülay Tüzün ile birlikte Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerine hem mesleklerinden hem de çalışmalarından bahsedecekler.   Atölye çalışmaları dün saat 10.00’da başladı. İlk gün olarak öncelikle ‘TRT ve Geleceğin İletişimcileri Yarışması’ tanıtılırken, sonraki 30 dakikalık süre zarfında TRT çalışanları kendilerini tanıttı. Akabinde Yapımcı ve Spiker ‘Tülay Tüzün ile birlikte TRT FM Ada Vapuru Programı’ canlı yayınlandı. TRT çalışanları, kendi imkanları ile Afrika’da çekmiş oldukları iki belgeseli genç iletişimciler ile birlikte izleyerek, hem belgesel çekimleri hakkında hem de Afrika kültürü hakkında öğrencilere bilgi verdiler. TRT ekibi son olarak ise, fakültede öğrenim görmekte olan genç yönetmen adaylarının çekmiş oldukları kısa filmleri izlediler ve çekilen konular hakkında olumlu – olumsuz eleştirilerde bulundular.    TRT çalışanları bugün de saat 10.00’da gençler ile birlikte bir takım stüdyo çalışmalarında bulunacaklar ve stüdyo çalışmaları hakkında kendilerine bilgi aktaracaklar. TRT ekibi saat 14.00’da ise, dün olduğu gibi bugün de genç yönetmen adaylarının kısa filmlerini izleyip, konular hakkında yorumlar yapacaklar.     Haber: Devrim AKTÜRK  
TRT ve Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi ortaklığı ile iki günlük atölye çalışmaları başladı.

Erzurumsonhaber / Erzurum - 7-8 Mart’ta (Perşembe – Cuma) sürecek olan TRT atölye çalışmaları ile yeni nesil iletişimciler, uygulama çalışmalarını TRT’nin uzman ekibi ile görmüş olacak.

 

TRT, iki gün boyunca Yapımcı ve Yönetmen Ebru Çakırkaya, Görüntü Yönetmeni Mazlum Demirbağ, TRT Erzurum Haber Müdürü Erdal Karabacak, Yapımcı ve Spiker Tülay Tüzün ile birlikte Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerine hem mesleklerinden hem de çalışmalarından bahsedecekler.

 

Atölye çalışmaları dün saat 10.00’da başladı. İlk gün olarak öncelikle ‘TRT ve Geleceğin İletişimcileri Yarışması’ tanıtılırken, sonraki 30 dakikalık süre zarfında TRT çalışanları kendilerini tanıttı. Akabinde Yapımcı ve Spiker ‘Tülay Tüzün ile birlikte TRT FM Ada Vapuru Programı’ canlı yayınlandı. TRT çalışanları, kendi imkanları ile Afrika’da çekmiş oldukları iki belgeseli genç iletişimciler ile birlikte izleyerek, hem belgesel çekimleri hakkında hem de Afrika kültürü hakkında öğrencilere bilgi verdiler. TRT ekibi son olarak ise, fakültede öğrenim görmekte olan genç yönetmen adaylarının çekmiş oldukları kısa filmleri izlediler ve çekilen konular hakkında olumlu – olumsuz eleştirilerde bulundular.

 

 TRT çalışanları bugün de saat 10.00’da gençler ile birlikte bir takım stüdyo çalışmalarında bulunacaklar ve stüdyo çalışmaları hakkında kendilerine bilgi aktaracaklar. TRT ekibi saat 14.00’da ise, dün olduğu gibi bugün de genç yönetmen adaylarının kısa filmlerini izleyip, konular hakkında yorumlar yapacaklar.

 

 

Haber: Devrim AKTÜRK

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.