TYB Erzurum Şubesi’nden Bakan Yardımcısı Dursun için taziye mesajı

ERZURUM 20.08.2019 - 11:05, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

TYB Erzurum Şubesi’nden Bakan Yardımcısı Dursun için taziye mesajı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Kültür Bakan Yardımcısı A. Halûk Dursun’un Van-Erciş yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmesi üzerine Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi tarafından bir taziye mesajı yayınladı.      Mesajda, şu ifadelere yer verildi; “Türkiye Yazarlar Birliği’nin Malazgirt’te düzenlediği ve Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu olarak katkıda bulunduğumuz Tarihi Roman ve Romanda Tarih Bilgi şölenine katılan ve oldukça anlamlı bir konuşma yapan Kültür Bakan Yardımcısı A. Halûk Dursun’u elim bir trafik kazası sonucu kaybettik.    Değerli kültür tarihçisi, ilim adamı, Kültür Bakan Yardımcısı A. Halûk Dursun’un elim bir kaza sonucu vefatı camiamızı üzüntüye gark etmiştir.    Merhum, Türkiye Yazarlar Birliği’nin Malazgirt’te düzenlediği Tarihi Roman ve Romanda Tarih Bilgi şölenini teşrif etmiş, tesiri yüksek bir açılış konuşması yapmış ve öğleden sonra Bakanlığı ile ilgili bir vazife dolayısıyla aramızdan ayrılmıştı.    Mekânı cennet olsun, kederli ailesine, yakınlarına, kültür camiasına başsağlığı ve sabırlar dileriz.” 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Kültür Bakan Yardımcısı A. Halûk Dursun’un Van-Erciş yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmesi üzerine Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi tarafından bir taziye mesajı yayınladı.   


  Mesajda, şu ifadelere yer verildi; “Türkiye Yazarlar Birliği’nin Malazgirt’te düzenlediği ve Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu olarak katkıda bulunduğumuz Tarihi Roman ve Romanda Tarih Bilgi şölenine katılan ve oldukça anlamlı bir konuşma yapan Kültür Bakan Yardımcısı A. Halûk Dursun’u elim bir trafik kazası sonucu kaybettik. 


  Değerli kültür tarihçisi, ilim adamı, Kültür Bakan Yardımcısı A. Halûk Dursun’un elim bir kaza sonucu vefatı camiamızı üzüntüye gark etmiştir. 


  Merhum, Türkiye Yazarlar Birliği’nin Malazgirt’te düzenlediği Tarihi Roman ve Romanda Tarih Bilgi şölenini teşrif etmiş, tesiri yüksek bir açılış konuşması yapmış ve öğleden sonra Bakanlığı ile ilgili bir vazife dolayısıyla aramızdan ayrılmıştı. 


  Mekânı cennet olsun, kederli ailesine, yakınlarına, kültür camiasına başsağlığı ve sabırlar dileriz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.