UEFA'dan Beşiktaş'a ceza!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2017 - 19:21, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

UEFA'dan Beşiktaş'a ceza!

UEFA'dan Beşiktaş'a ceza!
Erzurumsonhaber / Erzurum - UEFA, Şampiyonlar Ligi'ndeki RB Leipzig maçında yaşanan elektrik kesintisi nedeni ile Beşiktaş'a 25 bin Euro para cezası verdi.   UEFA, Şampiyonlar Ligi'nde 26 Eylül'de RB Leipzig ile oynadığı karşılaşmada yaşanan elektrik kesintisi ve merdiven boşlukları için belirlenen kuralların ihlal edilmesi nedeniyle Beşiktaş'a 25 bin Euro para cezası verdi.
UEFA'dan Beşiktaş'a ceza!

Erzurumsonhaber / Erzurum - UEFA, Şampiyonlar Ligi'ndeki RB Leipzig maçında yaşanan elektrik kesintisi nedeni ile Beşiktaş'a 25 bin Euro para cezası verdi.

 

UEFA, Şampiyonlar Ligi'nde 26 Eylül'de RB Leipzig ile oynadığı karşılaşmada yaşanan elektrik kesintisi ve merdiven boşlukları için belirlenen kuralların ihlal edilmesi nedeniyle Beşiktaş'a 25 bin Euro para cezası verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.