UltrAslan’dan ’koreografi’ açıklaması

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2017 - 19:16, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

UltrAslan’dan ’koreografi’ açıklaması

Galatasaray’ın taraftar grubu UltrAslan, Fenerbahçe derbisinde yaptıkları koreografinin FETÖ’yle anılmasına tepki gösterdi.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Galatasaray’ın koreografisi, FETÖ/PDY elebaşı terörist Fetullah Gülen’in yaptığı konuşmayla bağdaştırılmış; Gülen’in maçtan 4 gün önce yaptığı ’Ayağa kalk’ konuşmasının ardından yapılan bu koreografinin mesaj anlamını taşıdığı iddia edilmişti.   "GEÇEN SEZONUN BURSA MAÇINDAN KALMA SLOGAN"   UltrAslan, yaptığı açıklamada dünyanın tanıdığı Rocky Balboa karakterine gerçekleşen koreografide yer verdiklerini belirterek, "Geçtiğimiz yıl Bursa’da açtığımız ’Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyorlar. Ayağa Kalk’ pankartında hem Galatasaray’ın son 2 sezondaki durumu özetlenmiş hem de çok beğenilmiştir. Fikstürün belli olmasının ardından koreografi kararı alındı ve bu beğenilen slogan üzerinden koreografi gerçekleşti" ifadeleri kullanıldı.
Galatasaray’ın taraftar grubu UltrAslan, Fenerbahçe derbisinde yaptıkları koreografinin FETÖ’yle anılmasına tepki gösterdi.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Galatasaray’ın koreografisi, FETÖ/PDY elebaşı terörist Fetullah Gülen’in yaptığı konuşmayla bağdaştırılmış; Gülen’in maçtan 4 gün önce yaptığı ’Ayağa kalk’ konuşmasının ardından yapılan bu koreografinin mesaj anlamını taşıdığı iddia edilmişti.

 

"GEÇEN SEZONUN BURSA MAÇINDAN KALMA SLOGAN"

 

UltrAslan, yaptığı açıklamada dünyanın tanıdığı Rocky Balboa karakterine gerçekleşen koreografide yer verdiklerini belirterek, "Geçtiğimiz yıl Bursa’da açtığımız ’Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyorlar. Ayağa Kalk’ pankartında hem Galatasaray’ın son 2 sezondaki durumu özetlenmiş hem de çok beğenilmiştir. Fikstürün belli olmasının ardından koreografi kararı alındı ve bu beğenilen slogan üzerinden koreografi gerçekleşti" ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.