Üniversiteli Öğrencilerden Kanatlı Patiler Projesi

ERZURUM 13.01.2020 - 09:09, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Üniversiteli Öğrencilerden Kanatlı Patiler Projesi

Erzurumsonhaber / Erzurum - Ankara Kares AVM’de yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak ve barınak hayvanlarını koruyabilmek, mama bağışı yağabilmek ve giden tüm masrafları karşılayabilmek için, Kanatlı Patiler Standı açıldı.   Ankara Kares AVM’de yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak ve barınak hayvanlarını koruyabilmek, mama bağışı yağabilmek ve giden tüm masrafları karşılayabilmek için, Kanatlı Patiler Standı açıldı. Burada üniversite öğrencilerinin tasarladığı ve oluşturduğu ürünler pazarlanıp, gelen gelirle projenin masrafları karşılanmaktadır. Tohumlu kalem, kitap ayracı ve anahtarlık gibi ürünleri satan Cumhuriyet Üniversitesi’nden Murat Sevindir ve Ankara Üniversitesi’nden Ekrem Ali Çelik, proje için destek bekliyor.   Seksen Hayvan İçin Yüz Elli Kiloluk Mama Desteği Sağlandı   Yapılan proje kapsamında daha çok hayvana yardım etmek istediklerini belirten Murat Sevindir ve Ekrem Ali Çelik; ‘’10 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz barınak gezisinde seksen hayvan için yüz elli kiloluk mama desteği sağladık. Ayrıca veterinerlerine de maddi destekte bulunduk. Onun haricinde, yakın zamanda gideceğimiz Erzincan gezisinde yine barınak ve sokak hayvanlarına destekte bulunacağız. En büyük hayalimiz ise, bu projelerle tüm Türkiye’ye ulaşabilmektir. Gelecek projemiz ise, sokak hayvanları için mama istasyonları kurup, belirli bölgelere kaplar koyarak düzenli mama dağıtımda bulunmaktır.’’ diye açıkladılar.   HABER: Devrim AKTÜRK

Erzurumsonhaber / Erzurum - Ankara Kares AVM’de yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak ve barınak hayvanlarını koruyabilmek, mama bağışı yağabilmek ve giden tüm masrafları karşılayabilmek için, Kanatlı Patiler Standı açıldı.

 

Ankara Kares AVM’de yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak ve barınak hayvanlarını koruyabilmek, mama bağışı yağabilmek ve giden tüm masrafları karşılayabilmek için, Kanatlı Patiler Standı açıldı. Burada üniversite öğrencilerinin tasarladığı ve oluşturduğu ürünler pazarlanıp, gelen gelirle projenin masrafları karşılanmaktadır. Tohumlu kalem, kitap ayracı ve anahtarlık gibi ürünleri satan Cumhuriyet Üniversitesi’nden Murat Sevindir ve Ankara Üniversitesi’nden Ekrem Ali Çelik, proje için destek bekliyor.

 

Seksen Hayvan İçin Yüz Elli Kiloluk Mama Desteği Sağlandı

 

Yapılan proje kapsamında daha çok hayvana yardım etmek istediklerini belirten Murat Sevindir ve Ekrem Ali Çelik; ‘’10 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz barınak gezisinde seksen hayvan için yüz elli kiloluk mama desteği sağladık. Ayrıca veterinerlerine de maddi destekte bulunduk. Onun haricinde, yakın zamanda gideceğimiz Erzincan gezisinde yine barınak ve sokak hayvanlarına destekte bulunacağız. En büyük hayalimiz ise, bu projelerle tüm Türkiye’ye ulaşabilmektir. Gelecek projemiz ise, sokak hayvanları için mama istasyonları kurup, belirli bölgelere kaplar koyarak düzenli mama dağıtımda bulunmaktır.’’ diye açıkladılar.

 

HABER: Devrim AKTÜRK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.