Vali Azizoğlu, Yakutiye Gençlik Merkezi’nde

ERZURUM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2017 - 10:17, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Vali Azizoğlu, Yakutiye Gençlik Merkezi’nde

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Yakutiye Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi alırken, proje çalışmalarını yerinde gördü.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi’nin konuğu bu kez Vali Seyfettin Azizoğlu oldu.   Yakutiye Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunan Vali Azizoğlu gençlerle masa tenisi oynayarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gençlerle sohbet eden Vali Azizoğlu’na Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz brifing sundu.   Havuzbaşındaki ETSO binasının 3. ve 4. Katlarda faaliyetlerine devam eden Yakutiye Gençlik Merkezi adeta gençlerin ilgi odağı olduğunu gören vali Azizoğlu yapılan faaliyetleri yerinde inceleyerek Anadolu Halk Dansları ekibi ile İngilizce dil atölyesi ve kişisel gelişim atölyesinde Diksiyon eğitimine katılan gençlerle uzun süre sohbet etti.   Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürlüğü sevgi evleri çocuklarını gençlik merkezi faaliyetlerine katıldığını gören Vali Azizoğlu, yapılan çalışmaların devam etmesi gerektiğini belirterek merkezin doluluk oranından ötürü fazlasıyla memnun oldu.   Erzurum GHSİM Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz, Vali Azizoğlu’nun ziyaretinden dolayı onur duyduklarını belirtti.   Yılmaz, Yakutiye Gençlik Merkezi’nin Türkiye’de bulunan 280 gençlik merkezi arasında yoğunluğu en fazla olan merkezlerden birisi olduğunu, yeni dönem itibariyle akademi çalışmaları, kulüp çalışmaları, okul projeleri ve sosyal sorumluluk projeleri ile yaklaşık 3 bine yakın gence dokunduklarını belirterek bu çalışmalar saha çalışanı olan bütün gençlik liderlerine ve çalışanlarına teşekkürlerini iletti.   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’de Vali Seyfettin Azizoğlu’nun, Yakutiye Gençlik Merkezi ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, Vali Azizoğlu’nun “Gençliğe ve spora olan desteklerini bu şehrin gençleri adına bir şanstır. Valimize bu ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkür ederiz” dedi.
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Yakutiye Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi alırken, proje çalışmalarını yerinde gördü.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi’nin konuğu bu kez Vali Seyfettin Azizoğlu oldu.

 

Yakutiye Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunan Vali Azizoğlu gençlerle masa tenisi oynayarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gençlerle sohbet eden Vali Azizoğlu’na Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz brifing sundu.

 

Havuzbaşındaki ETSO binasının 3. ve 4. Katlarda faaliyetlerine devam eden Yakutiye Gençlik Merkezi adeta gençlerin ilgi odağı olduğunu gören vali Azizoğlu yapılan faaliyetleri yerinde inceleyerek Anadolu Halk Dansları ekibi ile İngilizce dil atölyesi ve kişisel gelişim atölyesinde Diksiyon eğitimine katılan gençlerle uzun süre sohbet etti.

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürlüğü sevgi evleri çocuklarını gençlik merkezi faaliyetlerine katıldığını gören Vali Azizoğlu, yapılan çalışmaların devam etmesi gerektiğini belirterek merkezin doluluk oranından ötürü fazlasıyla memnun oldu.

 

Erzurum GHSİM Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz, Vali Azizoğlu’nun ziyaretinden dolayı onur duyduklarını belirtti.

 

Yılmaz, Yakutiye Gençlik Merkezi’nin Türkiye’de bulunan 280 gençlik merkezi arasında yoğunluğu en fazla olan merkezlerden birisi olduğunu, yeni dönem itibariyle akademi çalışmaları, kulüp çalışmaları, okul projeleri ve sosyal sorumluluk projeleri ile yaklaşık 3 bine yakın gence dokunduklarını belirterek bu çalışmalar saha çalışanı olan bütün gençlik liderlerine ve çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’de Vali Seyfettin Azizoğlu’nun, Yakutiye Gençlik Merkezi ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, Vali Azizoğlu’nun “Gençliğe ve spora olan desteklerini bu şehrin gençleri adına bir şanstır. Valimize bu ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.