'Vatan sana kanım feda' kan bağış kampanyası

ERZURUM 19.02.2018 - 10:07, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

'Vatan sana kanım feda' kan bağış kampanyası

Emrem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Kızılay işbirliği ile Türkiye genelinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına diğer illerde olduğu gibi Erzurum halkı da yoğun ilgi gösterdi.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Emrem Vakfı tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında tüm Türkiye’de binlerce vatandaşın “Vatan Sana Kanım Feda” kan bağış kampanyasına özel ilgi göstererek kan bağışında bulundu. Vakfın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı araştırmacı yazar Abdusselam Semre önderliğinde devletimize ve milletimize destek vermek maksatlı bu tür organizasyonların devam edeceğini belirten Erzurum temsilcisi Emin Karadayı “Vakfımız imkanları ölçüsünde toplumsal dayanışmayı sağlamak amacıyla sağlık, eğitim, öğretim, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunarak insana hizmeti ilke edinmiştir. Zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde kan bağış kampanyasıyla bizlerde kan ihtiyacı olanlara Kızılay vasıtasıyla destek vermek istedik” dedi. Karadayı, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
Emrem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Kızılay işbirliği ile Türkiye genelinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına diğer illerde olduğu gibi Erzurum halkı da yoğun ilgi gösterdi.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Emrem Vakfı tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında tüm Türkiye’de binlerce vatandaşın “Vatan Sana Kanım Feda” kan bağış kampanyasına özel ilgi göstererek kan bağışında bulundu.


Vakfın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı araştırmacı yazar Abdusselam Semre önderliğinde devletimize ve milletimize destek vermek maksatlı bu tür organizasyonların devam edeceğini belirten Erzurum temsilcisi Emin Karadayı “Vakfımız imkanları ölçüsünde toplumsal dayanışmayı sağlamak amacıyla sağlık, eğitim, öğretim, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunarak insana hizmeti ilke edinmiştir. Zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde kan bağış kampanyasıyla bizlerde kan ihtiyacı olanlara Kızılay vasıtasıyla destek vermek istedik” dedi. Karadayı, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.