Yaban hayatı sahalarında avlananlar fotokapanla görüntülenecek

İLÇELER 13.01.2021 - 14:00, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Yaban hayatı sahalarında avlananlar fotokapanla görüntülenecek

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'da yaban hayatı koruma ve yaban hayatı geliştirme sahalarına onlarca fotokapan kuruldu. Fotokapanlar sayesinde kaçak avlananlar tespit edilecek.        Oltu ve Olur ilçeleri sınırları içerisindeki yaban hayatı koruma ve yaban hayatı geliştirme sahalarına kaçak avcılara karşı fotokapanlar yerleştirildi. Erzurum Doğa Koruma Milli Parklar İl Müdürlüğü ekiplerince Oltu yaban hayatı koruma ve yaşatma sahaları olan Damlıca, Narman yolu, Bahçecik Toprakkale Damarlı Taş köyü, Olur ilçesi sınırlarında olan Akdağ, Ormanağzı Coşkunlar ve  Kaban köylerinde onlarca fotokapan kuruldu. Yetkililer, kurdukları fotokapanlarla amaçlarının yaban hayatı görüntülemek ve kaçak avlanmanın önüne geçmek olduğunu belirttiler.    Son zamanlarda artan kaçak avcılık yaban hayatı bitirme noktasına getirdi.  

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'da yaban hayatı koruma ve yaban hayatı geliştirme sahalarına onlarca fotokapan kuruldu. Fotokapanlar sayesinde kaçak avlananlar tespit edilecek.     


  Oltu ve Olur ilçeleri sınırları içerisindeki yaban hayatı koruma ve yaban hayatı geliştirme sahalarına kaçak avcılara karşı fotokapanlar yerleştirildi. Erzurum Doğa Koruma Milli Parklar İl Müdürlüğü ekiplerince Oltu yaban hayatı koruma ve yaşatma sahaları olan Damlıca, Narman yolu, Bahçecik Toprakkale Damarlı Taş köyü, Olur ilçesi sınırlarında olan Akdağ, Ormanağzı Coşkunlar ve  Kaban köylerinde onlarca fotokapan kuruldu. Yetkililer, kurdukları fotokapanlarla amaçlarının yaban hayatı görüntülemek ve kaçak avlanmanın önüne geçmek olduğunu belirttiler. 


  Son zamanlarda artan kaçak avcılık yaban hayatı bitirme noktasına getirdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.