Yakutiye’de bozuk yollar onarılıyor

ERZURUM 13.06.2019 - 15:49, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Yakutiye’de bozuk yollar onarılıyor

Erzurumsonhaber / Erzurum - Yakutiye Belediyesi ilçenin her noktasında kışın tahrip olan ve kazılan bölgelerde başlattığı asfalt onarım çalışmalarını sürdürüyor. Yaz sezonuyla birlikte çalışmalarına hız veren Fen İşleri ekipleri 200 ton asfalt kullanarak 40 bin metrekare yolu onardı, alt yapısı tamamlanan 4 bin metre yolda stabilize kaplama yaptı.      Yakutiye Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, yaz sezonuyla birlikte yol yapım çalışmalarının yanı sıra döşeme ve bordür çalışmalarını da sürdüren ekiplerin, kentin çeşitli kesimlerinde 5 bin 200 metrekare karo döşeme, bin 500 metre tül andezit bordür, 700 metre tül beton bordür yaptığı açıklandı.    Göreve geldiği ilk günden itibaren “Yakutiye’yi Birlikte İhya Edeceğiz”  sloganıyla 1 Nisan’dan itibaren çalışmalara başlayan Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar yaptığı açıklamada, yaz sezonunu dolu dolu geçirmek için hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladıklarına dikkat çekerek, "maddi imkanlarımızı en iyi şekilde kullanarak, ihtiyaçlar nispetinde Yakutiye ilçemizde rutin belediyecilik hizmetlerimizi aksatmadan devam ettireceğiz" dedi.   

Erzurumsonhaber / Erzurum - Yakutiye Belediyesi ilçenin her noktasında kışın tahrip olan ve kazılan bölgelerde başlattığı asfalt onarım çalışmalarını sürdürüyor. Yaz sezonuyla birlikte çalışmalarına hız veren Fen İşleri ekipleri 200 ton asfalt kullanarak 40 bin metrekare yolu onardı, alt yapısı tamamlanan 4 bin metre yolda stabilize kaplama yaptı.   


  Yakutiye Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, yaz sezonuyla birlikte yol yapım çalışmalarının yanı sıra döşeme ve bordür çalışmalarını da sürdüren ekiplerin, kentin çeşitli kesimlerinde 5 bin 200 metrekare karo döşeme, bin 500 metre tül andezit bordür, 700 metre tül beton bordür yaptığı açıklandı. 


  Göreve geldiği ilk günden itibaren “Yakutiye’yi Birlikte İhya Edeceğiz”  sloganıyla 1 Nisan’dan itibaren çalışmalara başlayan Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar yaptığı açıklamada, yaz sezonunu dolu dolu geçirmek için hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladıklarına dikkat çekerek, "maddi imkanlarımızı en iyi şekilde kullanarak, ihtiyaçlar nispetinde Yakutiye ilçemizde rutin belediyecilik hizmetlerimizi aksatmadan devam ettireceğiz" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.